Η επιλογή ενός σωστού password είναι μια από τις σημαντικότερες ενέργειες που πρέπει να κάνεις. Δεν πρέπει να μπορεί να τον μαντέψει κανείς και θα πρέπει να είναι μοναδικός για κάθε λογαριασμό. H Google μάλιστα έχει μια ολόκληρη σελίδα για να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις έναν σωστό κωδικό πρόσβασης.

Η Nova γίνεται Cosmote και δίνει απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές

Σύμφωνα με το MailSuite, 2.200 απόπειρες κατά μέσο όρο λαμβάνουν χώρα κάθε ημέρα και ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης είναι η πρώτη γραμμή άμυνας. Αν και οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τα ίδια passwords παντού, το 25% των χρηστών το κάνει σε περισσότερες από 11 εφαρμογές και apps κατά μέσο όρο.

Σήμερα, πολλά sites απαιτούν από τους χρήστες να δημιουργήσουν ένα password το οποίο περιλαμβάνει πλήθος γραμμάτων, αριθμών και τουλάχιστον έναν ειδικό χαρακτήρα. Και πάλι όμως, υπάρχουν πολλοί που δεν χρησιμοποιούν ένα ασφαλές password.

Η Mailsuite ερεύνησε πρόσφατες παραβιάσεις και ανακάλυψε συγκεκριμένα passwords που είναι άκρως επικίνδυνα για χρήση και σχετίζονται με ταινίες, μουσική, σειρές, παιχνίδια. Στα sceenshots που ακολουθούν αναφέρονται αναλυτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.