Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει το DxOMark, γι’ αυτό περνάω κατευθείαν στην είδηση. Το τελευταίο smartphone που πέρασε από την ιστοσελίδα ήταν το Xiaomi Mi 10 Ultra, πριν έναν plus μήνα. Γιατί αργεί τόσο η σελίδα να βγάλει το επόμενο review; Πήγαν διακοπές και ξέχασαν να γυρίσουν;

Όχι. Απλά το DxOMark αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές στον τρόπο που τεστάρει τις κάμερες των smartphones γι’ αυτό έχει καθυστερήσει να βγάλει τις αξιολογήσεις για πολλά δημοφιλή τηλέφωνα.

Ο λογαριασμός του DxOMark στο Twitter είπε ότι ετοιμάζουν τα νέα scores όλων των smartphones και θα τα δημοσιεύσουν στα τέλη Οκτωβρίου. Οπότε, μάλλον νέο review θα έχουμε από Νοέμβριο και μετά.

Η λίστα των smartphones που δεν έχει τσεκάρει το DxOMark, ή έστω δεν έχει βγάλει το review και τη βαθμολογία, είναι μεγάλη. Περιμένουμε να δούμε την άποψη της σελίδας για πολλά μοντέλα και σίγουρα για τα Samsung Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 2, Samsung Galaxy S20 FE, και Sony Xperia 5 II.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.