Το απόλυτο TV Box ακούει στο όνομα Alfawise H9 Pro+ και επιτέλους ήρθε στην ευρωπαϊκή αποθήκη του GearBest ώστε να μπορούμε να το αποκτήσουμε χωρίς προβλήματα με τελωνείο. Το εν λόγω TV Box είναι αυτό που έχω και εγώ για προσωπική χρήση και με έχει αφήσει πλήρως ευχαριστημένο. Το βρίσκουμε στα €70, ενώ αν θέλουμε υπάρχει και η επιλογή αποστολής με courrier, που κοστίζει μόλις 5 ευρώ και έρχεται στη πόρτα μας σε 3-5 ημέρες.

Η συσκευή έρχεται σε πολύ μικρό μέγεθος και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ δυνατά. Έτσι στο εσωτερικό θα βρούμε τον πολύ δυνατό Amlogic S912, με 8 πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στα 2GB. Από μνήμη έχουμε 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 32GB, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, οπότε προτείνουμε να είναι τουλάχιστον Class 10. Έτσι η συσκευή είναι αρκετά δυνατή ώστε να κάνει αναπαραγωγή βίντεο 4Κ στα 60fps!

Η συσκευή τρέχει Android 7.1 Nougat και από συνδεσιμότητα έχει Dual Wi-Fi 2.4GHz/5GHz. Επίσης θα βρούμε θύρα gigabit Ethernet, για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων στο δίκτυό μας. Για τα περιφερικά μας θα βρούμε Bluetooth 4.1 ώστε να συνδέσουμε ηχεία και ασύρματα πληκτρολόγια, ποντίκια και χειριστήρια. Επίσης έχουμε 2 USB θύρες για σύνδεση δίσκων (αναγνωρίζει και NTFS δίσκους) ή περιφερειακών.

Στην τηλεόρασή μας συνδέεται με HDMI 2.0 ή μέσω SPDIF/AV (Οπτική ίνα). Οι διαστάσεις του είναι 10.7×10.7×2 εκατοστά, πράγμα που το κάνει πολύ μικρό, ώστε να τοποθετείται πολύ εύκολα, αλλά και να μεταφέρεται εύκολα.

Μαζί με το TV Box έρχεται τηλεκοντρόλ, στα πρότυπα που έχει ορίσει η Google, το οποίο δουλεύει άριστα.

Το H96 Pro+ μπορεί να αναπαράγει πρακτικά τα πάντα. Ότι τύπο βίντεο έχω τρέξει στην συσκευή το άνοιξε γρήγορα και η αναπαραγωγή ήταν απόλαυση. Υποστηρίζει Dolby ήχο και DTS για όσους θέλουν κάτι παραπάνω στο κομμάτι του ήχου για το home cinema τους. Η ποιότητα που είδαμε ήταν άριστη, χωρίς κολλήματα και frame drops, είτε μέσω του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής, είτε μέσω του οικιακού δικτύου.

Το H96 Pro+ τρέχει Android 7.1 και έρχεται με PlayStore, κάτι που μας επιτρέπει να κατεβάσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή. Το δυνατό hardware εξασφαλίζει πως όλα θα παίξουν άριστα, ακόμα και παιχνίδια με σύνθετα γραφικά. Αν το συνδυάσετε με bluetooth χειριστήριο, τότε η εμπειρία στο gaming είναι πραγματικά πολύ καλή και η συσκευή μετατρέπεται σε μια mini κονσόλα.

Στην συσκευή θα βρούμε προεγκατεστημένο το Kodi, που είναι η απόλυτη εφαρμογή για χρήση home cinema. Επίσης έχουμε προεγκατεστημένο το Netflix, ώστε να καλέσουμε το άλλο μας μισό για Netflix & Chill (If you know what I mean!).

Προσωπικά το έχω χαρεί απίστευτα, ειδικά με χρήση bluetooth πληκτρολόγιου/mouse, ενώ κυριολεκτικά με έχει κάνει να μην γυρίζω ποτέ την τηλεόρασή μου στην Digea, αφού έχω ότι θέλω, όποτε θέλω!

Βρείτε εδώ το Alfawise H96 Pro+

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριολεκτικά για πέταμα. Κολλάει συνέχεια, μια στις 4 συνδέεται με το wifi και συγχρονίζει. Για να κάνεις το οτιδήποτε, πρέπει να το βγάζεις και να το ξαναβάζεις στην πρίζα συνέχεια, μήπως και λειτουργήσει. τι να τα κάνεις τα καλά specs αν δε μπορεί να λειτουργήσει…

    • Δοκίμασε να περάσεις Android 7.0 αν δεν έχεις ήδη. Δεν είχα τέτοια προβλήματα και το έχω πάνω από χρόνο. Σε εμένα παίζει υποδειγματικά και πολύ καλύτερα από τα άλλα δύο που έχω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.