Με τον Google Assistant να μπαίνει σε όλο και περισσότερες οικιακές συσκευές, η Amazon και η Microsoft ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τα βάλουν με την Google. Έτσι μέσα στο έτος θα δούμε συνεργασία ανάμεσα σε Amazon Alexa και Microsoft Cortana, όπου οι δύο υπηρεσίες θα μπορούν να μιλάνε και να συνεργάζονται μεταξύ τους. Έτσι θα δούμε και τις δύο υπηρεσίες στα Amazon Echo, σε Windows 10, iOS και Android.

Έτσι αν έχουμε ένα Amazon Echo, θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Cortana για να δούμε τα ραντεβού μας και να διαβάσουμε τα email μας.

Επίσης θα έχουμε και το ανάποδο, όπου θα μπορούμε να ελέγξουμε τις smart συσκευές μας με την Alexa, μέσω της Cortana από τον υπολογιστή μας ή θα μπορούμε να παραγγείλουμε από το Amazon.

Ας ελπίσουμε πως η συνεργασία θα δουλέψει καλά και σύντομα θα δούμε και τις υπόλοιπες εταιρίες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ολοκληρωμένο σύστημα φωνητικού βοηθού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.