Η Alcatel εκτός των Idol 4 και 4s παρουσίασε και ένα υβριδικό tablet το PLUS 10. Η συσκευή τρέχει Windows 10 και μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά βολική καθώς έρχεται με πολλές θύρες και αποσπόμενο πληκτρολόγιο.

Alcatel-PLUS-10(1)

Στο εσωτερικό του tablet τρέχει ένας Intel Atom Z8350 στα 1,92 GHz και με τα 2GB RAM το PLUS 10 απευθύνεται στον μέσω χρήστη που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ετσι η συσκευή είναι ότι πρέπει για σερφάρισμα στο Internet, multimedia εφαρμογές και “απλά” παιχνίδια. Ερχεται με 32GB εσωτερικής μνήμης  και υποστηρίζει micro SD μέχρι 64 GB. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 5,830mAh ενώ η κάμερες που ενσωματώνει είναι μέτριας ποιότητας. Η κεντρική είναι 5MP ενώ η εμπρόσθια είναι μόλις 2MP.

Alcatel-PLUS-10

Από ήχο η συσκευή ενσωματώνει στερεοφωνικά ηχεία προσφέροντας αξιοπρεπέστατο ήχο. Το tablet από συνδεσιμότητα υποστηρίζει μόνο WiFi όμως το πληκτρολόγιο υποστηρίζει δίκτυα 4G ενώ γίνεται και Wi-Fi Hotspot για μέχρι 15 συσκευές. Επίσης διαθέτει μπαταρία 2,580 mAh έτσι στο σύνολο έχουμε χωρητικότητα μπαταρίας 8,410mAh αρκετά για να λειτουργεί 8 ώρες συνεχόμενα.

Alcatel-PLUS-10(2)

Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει με τρία διαφορετικά στυλ, σαν tablet χωρίς το πληκτρολόγιο, σαν laptop και τέλος σαν συσκευή προβολής κάνοντας το πληκτρολόγιο dock για το tablet.

Από θύρες το tablet προσφέρει μία θύρα usb, 2 θύρες micro usb, μία εξωτερική display port και τέλος θύρα ακουστικών.

Το Alcatel PLUS 10 θα λανσαριστεί στην Ευρώπη τον Ιούνιο του 2016 χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε κάτι για την τιμή του.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ