Αύξηση τιμών από το Netflix για μία ακόμα φορά, ευτυχώς όχι στη χώρα μας – ακόμη. Σε Καναδά και Αμερική, οι χρήστες πληρώνουν πλέον έως και 2 δολάρια (Καναδά ή Αμερικής, ανάλογα) παραπάνω από πριν. Προφανώς αυτό δεν αρέσει στους χρήστες και το δείχνουν με τον τρόπο τους, αποχωρούν ή σχεδιάζουν να αποχωρήσουν από την πλατφόρμα.

Το Android Authority έκανε μία έρευνα μεταξύ των αναγνωστών του – που δεν είναι και λίγοι, και σύμφωνα με τα αποτελέσματα μόλις το 36.13% δεν ακύρωσε ή δεν σχεδιάζει να ακυρώσει τη συνδρομή του στη δημοφιλή υπηρεσία streaming video περιεχομένου – και παιχνιδιών;

Ακολουθεί το εντυπωσιακό ποσοστό του 48.84% που δήλωσε ότι θα ακυρώσει τη συνδρομή του μετά τη νέα αύξηση τιμών στα πλάνα του Netflix. Αν νόμιζες ότι τελειώσαμε, σου έχουμε ακόμα πιο ενδιαφέροντα νέα. Το 15.03% ακύρωσε ήδη τη συνδρομή του πριν την αύξηση τιμών, ίσως από την προηγούμενη αύξηση ή μόλις πληροφορήθηκε για το νέο καπέλο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.