Η Xiaomi παρουσίασε το MIUI 12.5 Enhanced Edition ως μία έκδοση που θα λύσει εκατοντάδες προβλήματα στα τηλέφωνα τα δικά της και των θυγατρικών της – παρόλο που παρουσιάζονται ως ανεξάρτητες εταιρείες. Τελικά, φαίνεται ότι η κινέζικη εταιρεία βάζει σε δεύτερη μοίρα κάποια μοντέλα, μιας από της “πρώην” θυγατρικές της, της Redmi.

Σύμφωνα με το κανάλι Mi Fans Home στο Telegram, η Xiaomi δεν θα διαθέσει τελικά το MIUI 12.5 Enhanced Edition στα Redmi Note 7 Pro, Note 7s, Note 7, Y3, 7, και 7A. Επιπλέον, αυτή η έκδοση δεν θα κυκλοφορήσει ούτε στο Mi A3, αν και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη μιας που το τηλέφωνο ανήκει στο πρόγραμμα Android One.

Δυστυχώς, η Xiaomi δεν τα πάει καλά με τις αναβαθμίσεις και δεν είναι η πρώτη φορά που ακυρώνει την ενημέρωση συσκευών της σε νεότερη έκδοση του Android ή του MIUI. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει τακτική.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.