Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές λανθασμένες εντυπώσεις όσον αφορά το γνωστό θέμα iPhone vs Android. Μάλιστα, ο Joe Fedewa του howtogeek, σπεύδει να σημειώσει ότι ένας μύθος, όπως τον χαρακτηρίζει, είναι πως τα iPhones είναι πιο ακριβά από τις Android συσκευές.  Αλλά η άποψη αυτή, πάει πιο βαθιά. Ότι είναι καλύτερα, επειδή είναι πιο ακριβά και ότι τα Android έχουν την φήμη του φθηνού smartphone.

Δυστυχώς όμως η σύγκριση είναι άκυρη και ιδιαίτερα προβληματική. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά οικοσυστήματα. Η Apple συνήθως κυκλοφορεί δυο με τρία νέα iPhones κάθε χρονιά, με ένα ή δυο μοντέλα να αποτελούν τα high end flagships της. Η εταιρεία αυτή για παράδειγμα, προσφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της οχτώ iPhone μοντέλα.

Αν δεις και την επίσημη σελίδα της Samsung, τον κοντινότερο ανταγωνιστή, θα διαπιστώσεις ότι προσφέρει περισσότερα από 30 smartphones, από οικονομικά μέχρι high end. Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στη σύγκριση των τιμών. Υπάρχουν πολλά περισσότερα Android smartphones στον κόσμο σε σχέση με τα iPhones.

Ποια είναι η δική σας άποψη;

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.