Το Facebook συνεχώς προσθέτει και αφαιρεί features από τα mobile apps, καθώς προσπαθεί να βελτιώσει το οικοσύστημα. Το πιο πρόσφατο app που αντιμετωπίζει αυτές τις αλλαγές συνεχώς, είναι το Messenger, το κύριο app της εταιρείας. Το TechCrunch αναφέρει ότι η νέα έκδοση του Messenger θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της σύντομα, αν και κάποιοι φαίνεται να την έχουν ήδη πάρει. Οι πιο σημαντικές αλλαγές είναι η αφαίρεση του Discover tab και το relocation των chat bots, ένα από τα κύρια features του Messenger.

Το People tab αποτελεί πλέον την κύρια εστίαση του app, καθώς το Facebook θέλει να κάνει ευκολότερη για τους χρήστες την πρόσβαση σε παρεμφερές περιεχόμενο social media. Tο People tab πλέον παρουσιάζεται σε πλήρη οθόνη και περιλαμβάνει δυο tabs. Stories και Active. Το τελευταίο, θα σου επιτρέψει την πρόσβαση στη λίστα των φίλων και να παρακολουθείς ποιος είναι online.

Τα chat bots, business και games έχουν πλέον κρυφτεί και μπορούν μόνο να είναι προσβάσιμα αν τα αναζητήσεις μέσω του Messenger search bar. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα πιο απλό και καθαρό design, που επιτρέπει στους χρήστες του Messenger να αποκτήσουν πρόσβαση στα κύρια features του app μόλις το ανοίξεις.

Η αφαίρεση του Discover tab, μπορεί να αποτελεί έκπληξη για πολλούς, αλλά το Facebook ισχυρίζεται ότι ανακοίνωσε την αλλαγή πίσω στον Αύγουστο, μαζί με την μεγαλύτερη εστίαση στα Stories. Όσοι δεν έλαβαν το update, θα το έχουν τις επόμενες ημέρες, αναφέρει εκπρόσωπος του Facebook.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.