Η Samsung λάνσαρε τη λειτουργία Image Clipper με τα Galaxy S23, νωρίτερα φέτος. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει να την περικοπή αντικειμένων και ατόμων από φωτογραφίες, καθώς και την επικόλληση τους σε άλλα σημεία. Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία επιβεβαίωσε ότι αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε παλαιότερα Galaxy smartphones.

Ένας εκπρόσωπος της Samsung, στο Community φόρουμ, ανακοίνωσε ότι η λειτουργία Image Clipper θα κυκλοφορήσει στα Galaxy S20 και όλα τα νεότερα μοντέλα της σειράς S, στα Galaxy Note 20, στο Galaxy Z Fold 2 και τα νεότερα bookstyle foldable της εταιρείας, και στο Galaxy Z Flip και όλους τους διαδόχους του.

Η ανακοίνωση σημειώνει επίσης ότι η ενημέρωση λογισμικού για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας σε παλαιότερα smartphones βρίσκεται επί του παρόντος “σε εξέλιξη”. Έτσι, σύντομα θα πρέπει να δείτε αυτή τη λειτουργία στην εφαρμογή Gallery, αρκεί να εγκαταστήσετε την ενημέρωση όταν αυτή κάνει την εμφάνιση της στο τηλέφωνο σας.

Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι μόνες νέες λειτουργίες κάμερας που θα λάβουν τα παλαιότερα Galaxy smartphones. Τα Galaxy S22 και το Galaxy Z Fold 4 παίρνουν τις λειτουργίες Expert Raw/Pro/Pro Video στη μπροστινή κάμερα. Εντωμεταξύ, τα S22, το Z Fold 4 και το Z Flip 4 θα πάρουν την επιλογή 300x astro hyperlapse.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.