Skip to content

Ακόμα και αν κυκλοφορήσει νέο Galaxy Note δεν θα έχει exclusive χαρακτηριστικά

Κοινοποίηση:
Samsung Galaxy Note 20 Ultra vs Base

Η Samsung δεν μας τα λέει καλά, ή τουλάχιστον οι αναφορές παίζουν με το κοινό. Εδώ και μήνες έχει γίνει γνωστό ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα σταματήσει τη σειρά Samsung Galaxy Note.

Ο διευθυντής της Samsung Mobile, Dr. Roh TM, είπε ότι αναγνωρίζουν την αγάπη του κόσμου για τη σειρά και θα ενσωματώσουν τα χαρακτηριστικά τους σε άλλα μοντέλα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τέρμα τα Note. Τώρα, νεότερη αναφορά λέει ότι η κατασκευάστρια δεν θα διακόψει τη σειρά.

Σύμφωνα με την αναφορά, ένα ανώνυμο στέλεχος είπε ότι η εταιρεία του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο Samsung Galaxy Note το 2021, άσχετα με το τι λένε η αναφορές. Ο ίδιος είπε πώς ότι και να ανέφερε ο Dr. Roh TM δεν σήμαινε το τέλος της σειράς.

Ακόμα και η Samsung στέλνει μπερδεμένα μηνύματα για τα Note, ίσως γιατί προσπαθεί να καταλάβει αν το κοινό θα αγόραζε κάποιο άλλο τηλέφωνο στη θέση τους. Το σίγουρο είναι ότι είτε συνεχίσει τη σειρά, είτε όχι, τα χαρακτηριστικά των phablets δεν θα είναι exclusive.

Πηγή: Yonhap

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.