Η Samsung λέει ότι με τη σειρά Galaxy A θέλει να φέρει τα χαρακτηριστικά των ναυαρχίδων σε ένα ευρύτερο κοινό με συσκευές που έχουν χαμηλότερες τιμές. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η 108MP κύρια κάμερα που προοριζόταν αποκλειστικά για τα flagships και η εταιρεία το λάνσαρε στα mid-range με το Galaxy A73 5G.

Σύμφωνα με νέα φήμη, μια κάμερα 108MP μπορεί να έρθει σε ακόμα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας. Το Galaxy M53 5G φέρεται να είναι ένα ακόμα mid-range της νοτιοκορεάτικης εταιρείας το οποίο θα έχει κύρια κάμερα με πολύ περισσότερα megapixel από αυτή του προκατόχου του – το Galaxy M52 5G.

Το Samsung Galaxy M53 5G θα έχει επίσης τέσσερις πίσω κάμερες αντί για τρεις, αν και οι ultra-wide και macro ενδέχεται να δουν υποβάθμιση στην ανάλυση. Φυσικά, αυτή δεν είναι η υποβάθμιση για την οποία μπορεί να παραπονεθούν οι περισσότεροι πελάτες. Αντίθετα, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην απόδοση του M53 5G.

Ο επεξεργαστής Snapdragon 778G του M52 5G πρόκειται να αντικατασταθεί από τον MediaTek Dimensity 900 στο Galaxy M53 5G. Και ενώ το Dimensity 900 είναι ένα καλό chip στο σύνολο του, ο Snapdragon 778G έχει σημαντικά καλύτερη απόδοση τόσο σε επίπεδο CPU όσο και GPU.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.