Μπήκαμε στον Ιούνιο και οι leakers ξεκίνησαν δυναμικά να μιλάνε για τα Samsung Galaxy Note 20. Ο γνωστός σε όλους Ice Universe επέστρεψε και αποκάλυψε τα πάντα για τις κάμερες του Samsung Galaxy Note 20+.
Σύμφωνα με τον αγαπητό Ice Universe το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς θα έχει κύρια κάμερα τον 108MP 1/1.33″ Samsung Bright HM1, στο module θα υπάρχει μία 13MP 1/3.4″ Slim 3M5 περισκοπική και μία 12MP 1/2.55″ ISOCELL Fast 2L3 ultra wide.
Ο leaker λέει ότι αντί για ToF το Samsung Galaxy Note 20+ θα έχει Laser Focus που θα υποστηρίζει τον Samsung Bright HM1 και η περισκοπική δεν θα φτάνει 100x zoom αλλά μόνο 50x zoom. Το smartphone λοιπόν θα έχει Galaxy S20 Ultra module, αλλά πειραγμένο ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα του παρελθόντος.