Πολλοί από εμάς αγοράζουμε από Κίνα. Τι ισχύει όμως όσον αφορά την εγγύηση  και την πολιτική επιστροφών όταν κάνεις τις αγορές σου από το Gearbest; Σε αυτό το θέμα, ασχολούμαστε με ακριβώς αυτό το πράγμα. Μπορεί να σου φαντάζει βουνό ωστόσο το ζήτημα είναι ιδιαίτερα απλό.

GearBest warranty policy

Όσον αφορά την πολιτική της εγγύησης του Gearbest, αυτή αποτελείται από ορισμένες βασικές παραμέτρους:

  • Εγγύηση 7 ημερών Dead on Arrival (DOA): Επιστροφές προϊόντων ή refunds είναι διαθέσιμα για πράγματα που φθάνουν κατεστραμμένα ή μη λειτουργικά
  • 30 ημερών Unconditional Refund Guarantee: Μη ανοιγμένα ή μη χρησιμοποιημένα αντικείμενα μπορούν να επιστραφούν για refund
  • 45 ημερών Money Back Guarantee: Έχεις λάβει ένα προβληματικό προϊόν; Απλά επέστρεψέ το για refund ή για αντικατάσταση
  •  Ενός χρόνου Repair Warranty: Η εγγύηση για τα προϊόντα είναι διάρκειας ενός χρόνου.

Για να διασφαλιστεί ότι η εγγύηση χρησιμοποιείται σωστά και δίκαια, υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός εξαιρέσεων, όπως η καταστροφή του προϊόντος, η φθορά του και συγκεκριμένες ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν στο να χάσεις την εγγύηση. Με λίγα λόγια, εκτός και αν το κάνεις επίτηδες, η εγγύηση του Gearbest σε καλύπτει όποτε την χρειαστείς.

Επιστροφές προϊόντων

Στην περίπτωση που θέλεις να επιστρέψεις ένα προϊόν στο Gearbest, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία που το Gearbest ονομάζει prior authorization και έχει σκοπό να προστατέψει και το Gearbest αλλά και εσένα. Αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει αρχικά να επικοινωνήσεις με το τμήμα της υποστήριξης του καταστήματος και να λάβεις έναν RMA (Return Merchandise Authorization) αριθμό. Η επακριβής διαδικασία περιγράφεται εδώ και εδώ. Οι σύνδεσμοι που δώσαμε, εξηγούν αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που θέλεις να ζητήσεις επιστροφή του προϊόντος.

Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε, ότι σε περίπτωση που το δέμα σου δεν έχει όλα τα αντικείμενα που αγόρασες, ή έχουν σταλεί τα λάθος αντικείμενα, και πάλι η εγγύηση σε καλύπτει. Τέλος, αν έχεις αγοράσει τα προϊόντα από τους συνδέσμους που δίνουμε τότε μπορείς να επικοινωνήσεις και μαζί μας για ό,τι σε απασχολεί και να το λύσουμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.