Τόσο το Office 2021 Pro όσο και το Office 2019 Pro είναι lifetime άδειες. Όσοι προτιμούν να πληρώσουν για μια σουίτα Office μία φορά και να τη χρησιμοποιούν επ’ αόριστον, αποκτούν πλήρως ολοκληρωμένο λογισμικό Office. Σε αυτό το άρθρο βλέπουμε τις διαφορές μεταξύ του Office 2021 Pro και του Office 2019 Pro, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Σε αντίθεση με το Office 2019, το Office 2021 δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ομαδική εργασία και τη συνεργασία. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ενσωμάτωση του Teams στο Office 2021. Το Teams επιτρέπει στη σουίτα Office να υποστηρίζει εργασία και επικοινωνία ανεξάρτητα από το μέρος που βρίσκεται ο χρήστης, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή της απομακρυσμένης εργασίας και του home office.

Σκεφτείτε προσεκτικά την έκδοση της σουίτας Office που θέλετε να αποκτήσετε. Παρακάτω ακολουθούν πολύ σημαντικές προσφορές, κατά τη διάρκεια της Office Special Sale όπου μπορείς να πάρεις το Office 2021 Pro Plus για μόλις 25.25€ και Office 2019 Pro Plus για μόλις 22.25€. Αγόρασε το πακέτο Office 2021 Pro 5 PC, και έτσι η τιμή ανά πέσει σου έρχεται μόλις 15.05 Το Office 2021 Home and Business για Mac κοστίζει μόνο 49,25€! Δεν είναι μόνο οι σουίτες Office αλλά και τα Windows OS και Ashampoo, κ.λπ. είναι επίσης διαθέσιμα σε εξαιρετικές τιμές!  Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Godeal24 είναι επαγγελματίες στα ψηφιακά κλειδιά! Μπορείτε να τους συμβουλευτείτε εγκαίρως! Υπάρχει επίσης εγγύηση εφόρου ζωής μετά την πώληση όπως και η εγγύηση ότι η αγορά σας θα είναι χωρίς προβλήματα!

Εξαιρετικές εκπτωτικές προσφορές!

Windows 11 Pro: Ένα λειτουργικό με τα μεγαλύτερα ποσοστά σε χρήση – Ανακάλυψε τις εξαιρετικές προσφορές

Windows 11 Professional Key – 13.25€

Εξαιρετικά πακέτα σε έκπτωση με τον κωδικό κουπονιού “SGO62“)

Βρες εξαιρετικά χαμηλές τιμές

Ο πιο ασφαλής τρόπος αγοράς χρήσιμων εργαλείων στο Godeal24! Λειτουργικά κλειδιά και επαγγελματικού επιπέδου υποστήριξη

Most popular in tools software – Ashampoo:

>>Get More Tools

Πως να πληρώσεις

  • Μεταβαίνεις στη σελίδα πληρωμών, πιέζεις continue as a guest (ή create an account) και έπειτα συμπληρώνεις τα πεδία “Billing Information”.

Επιλέγεις το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάς “Continue”.

Ελέγχεις τα στοιχεία σου και πατάς “Place Order”.

Στη συνέχεια μας πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα και πατάμε “Choose payment methods”.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις το PayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

Όπως αναφέρθηκε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού υπολογιστών με πολύ επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και επεξεργασίας εικόνας είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. H Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Contact Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.