Σε έναν αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η Cosmote TV προκειμένου να ενισχύσει το περιεχόμενό της ακόμη περισσότερο και να αυξήσει και άλλο τους συνδρομητές της. Χαρακτηριστικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 2023 κατάφερε να αυξήσει και άλλο τους συνδρομητές της κατά 5.5% φθάνοντας στους 678.301.

Ο ανταγωνισμός υπάρχει, όπως η περίπτωση της Vodafone TV η οποία αυτή τη στιγμή έχει συμφωνία με το Disney+, τον κύριο οδηγό της αύξησης της πελατειακής βάσης. Ήδη η συνδρομητική πλατφόρμα της Vodafone έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους 200.000 πελάτες, ενώ εκτός από το Disney+ έχει το αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO και τις ταινίες της Warner Bros.

Βέβαια, στο Vodafone TV Start έχει ανακοινώσει την υποβάθμιση του περιεχομένου. Όπως είχε ανακοινώσει συγκεκριμένα, από 09/05/2024 τροποποιείται το περιεχόμενο της υπηρεσίας Vodafone TV Start. Το παιδικό περιεχόμενο (on demand και τα κανάλια Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Cartoonito), καθώς και τα κανάλια Discovery, ID, Animal Planet, Travel Planet, Eurosport1 και Eurosport2 δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο της υπηρεσίας. Τόσο οι νέοι όσο και οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα συνεχίσουν να έχουν στη διάθεσή τους περιεχόμενο  HBO, Warner Bros και Viaplay, αποκλειστικές πρεμιέρες, περισσότερα από 25 κανάλια, blockbuster ταινίες και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της τηλεόρασης!

Cosmote TV: Τα δυο μεγάλα όπλα

Η μεγάλη είδηση ωστόσο που θα κρίνει τη μάχη στη συνδρομητική είναι η συμφωνία της DT της μητρικής εταιρείας της Cosmote με το Netflix. Στην ανακοίνωση είχε αναφερθεί ότι σε διάφορες χώρες θα προσφέρεται το περιεχόμενο του Netflix αρχής γενομένης από την Ουγγαρία και την Κροατία, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ποια μορφή θα λάβει η συνεργασία στη χώρα μας.

Από την άλλη πλευρά, έχει ανακοινωθεί και η είσοδος του Paramount+, με τους συνδρομητές να βλέπουν το σήμα της υπηρεσίας μέχρι το καλοκαίρι όπως είχαμε πληροφορηθεί. Ενισχυμένο είναι και το αθλητικό περιεχόμενο με το Champions League.

Τέλος η Nova έχει μπει και αυτή δυναμικά στη ψυχαγωγία, καθώς πριν λίγους μήνες ανανέωσε τη συνεργασία με τη Sony Pictures Television, ενώ έχει υπογράψει συμφωνία για τη μετάδοση συγκεκριμένων σειρών και ταινιών της HBO. Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι 3+2 έτη την Euroleague, αλλά και την Premier League στο ποδόσφαιρο, την ισπανική La Liga, το γερμανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.