Όταν το δεις απλά το αγνοείς. Ακολουθήσαμε το link που δίνει για να διαπιστώσουμε που ακριβώς θέλει να σε πάει η παραπλανητική αυτή διαφήμιση και μας έβγαλε σε ένα άγνωστο site που κάνει ένα συγκριτικό μεταξύ δυο scooter. Ούτε εμείς καταλάβαμε για να λέμε την αλήθεια.

Εν ολίγοις δεν πρόκειται κανείς να σου δώσει σκουτεράκι με 1.95 ευρώ. Και φυσικά, μην εμπιστεύεσαι τα σχόλια που θα δεις στη διαφήμιση από κάτω, πως δήθεν παρέλαβαν. Τέλος, η διεύθυνση που γράφει είναι m-store.gr και όχι το mistore-greece.gr. Αντίθετα, μπορείς να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους, κάνοντας μια απλή αναφορά στο Facebook.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο που και ο τίτλος του άρθρου σας, ειναι κάπως παραπλανητικός. Αφήνετε να εννοηθεί ότι αναφέρεστε σε ψεύτικη προσφορά από το επίσημο κατάστημα. Ξαναδιαβάστε το και θα δείτε. Άνετα το παίρνει κανείς για clickbite.

  2. Όπου έκανα report στα προφίλ που σχολιάζουν, δήθεν οτι το πήρανε. Αλλά το facebook δεν έκανε τίποτα. Τα δε προφιλ αυτά είναι καραψεύτικα. Τα δε σχόλια κάνουν μπαμ οτι είναι google translate

  3. Γιάννη, το facebook έχει πάψει να ασχολείται με τα reports παραπλανητικών αγορών. Τι παπούτσια Nike με 20€, τι γυαλιά Ray Ban με 15, τι κλειδιά Office 2019 με 10 κι αν τους έχω κάνει report, με γράφουν κανονικά. Έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει. Άσε τα report για τον κάθε κάφρο εκεί μέσα. Καμία σημασία.

  4. Εγώ παιδιά την πάτησα εκτός από τα 2€ που μου έφαγαν μπορεί να έχω άλλο θέμα με την κάρτα μου;

  5. Μιά απο τα ίδια και εγω …1,95 υπερ βωμών και εστιών 🙂
    To ζήτημα είναι μην ‘εχουμε άλλο θέμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.