Αν δεν έχετε ακούσει για το Agar.io, πιθανόν να μην ασχολείστε πολύ με τα web games, καθώς το Agar.io είναι ένα τέτοιο παιχνίδι, που τον τελευταίο καιρό έχει εθίσει ακόμα και τους πιο σκληρούς gamers. Είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που γίνονται ξαφνικά πολύ δημοφιλή, καθώς το βρίσκει κάποιος, το λέει μετά στην παρέα του και η παρέα του το λέει σε άλλους, μέχρις ότου όλοι να μιλούν γι ‘αυτό, και να προσπαθούν να κάνουν την μεγαλύτερη βαθμολογία από όλους.

agar.io

Λοιπόν, το παιχνίδι είναι τώρα διαθέσιμο για iOS και Android συσκευές, έτσι ώστε να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Το Agar.io είναι ένα τεράστιο διαδικτυακό multiplayer παιχνίδι που στρέφει… κύτταρα εναντίων άλλων κυττάρων. Ο στόχος είναι πολύ απλός, απλά πρέπει να καταβροχθίσετε τους πάντες, και να γίνετε το μεγαλύτερο κύτταρο στο Agar σύμπαν, αποφεύγοντας τα μεγαλύτερα κύτταρα και κυνηγώντας τα μικρότερα.

agario (2)

Όσο μεγαλύτερο γίνεται το κύτταρο σας, τόσο πιο αργό γίνεται, με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να κυνηγήσετε τα νέα μικροσκοπικά κύτταρα, εκτός αν πέσουν πάνω σε εσάς, κάτι που συμβαίνει επίσης αρκετά συχνά λόγω του μεγέθους σας. Μπορείτε επίσης να διαιρείστε, χωρίζοντας το σώμα σας σε μικρότερα κύτταρα, τα οποίο θα είναι πιο ευκίνητα, αλλά με προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας φάνε τα μεγαλύτερα κύτταρα καθώς το μέγεθος σας μικραίνει λόγο της διαίρεσης. Ακόμη, μπορείτε να δίνετε λίγο από την μάζα σας σε άλλα κύτταρα ώστε να τα βοηθήσετε κι αν οι αντίπαλοι παίχτες είναι φιλικοί, θα σας το ανταποδώσουν.

Έτσι, το Agar.io είναι ένα λιτό, αλλά δυναμικό παιχνίδι επιβίωσης και μπορείτε παίξετε από τον υπολογιστή σας μπαίνοντας στο agar.io από τον browsers σας, ή μπορείτε να το κατεβάσετε στο κινητό και το tablets σας από την νέα εφαρμογή.

Developer: MiniclipΚατεβάστε το δωρεάν για Android από ΕΔΩ.
Κατηγορία: ActionΚατεβάστε το δωρεάν για iOS από ΕΔΩ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.