Η περίοδος που διανύουμε είναι μια γιορτή για την Huawei, αφού διοργανώνει το “Smartphone Festival”, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Η καμπάνια “The Smartphone Festival by Huawei” έχει σαν στόχο την εξοικείωση των καταναλωτών με την χρήση της τεχνολογίας. Έτσι θα προσπαθήσει να μάθει το κοινό πως να τραβάει σωστά φωτογραφίες και βίντεο και άλλες λειτουργίες των συσκευών της εταιρίας. Αυτό θα γίνει μέσω σεμιναρίων ή διαδικτυακών εκδηλώσεων, μέσα από τις οποίες το κοινό θα αποκτήσει γνώσεις για τις δυνατότητες των σύγχρονων smartphones.

Μαζί με τις εκδηλώσεις η εταιρία θα προχωρήσει σε γενναίες εκπτώσεις. Στην παρουσίαση που μας έκανε η εταιρία βλέπουμε τις τιμές που θα έρθουν όλα τα μοντέλα της, οι οποίες τα κάνουν ακόμα πιο δελεαστικά για αγορά.

Συγκεκριμένα,  το Huawei P9 Lite 2017  διατίθεται από 249 τώρα στα 199 ευρώ, το Huawei P10 liteαπό τα 299 στα 269 ευρώ, το Huawei P10 από τα 649 μόλις στα 499 ευρώ και το Huawei P10 Plus από τα 799 στα 699 ευρώ. Τέλος, το οικονομικό Huawei Y6 2017 ειναι διαθέσιμο από τα 149 στα 129 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.