Πριν από λίγες ημέρες πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες δεν έχασαν στιγμή να βγάλουν άρθρα με click bait τίτλους περί εξόδου της Huawei από την αγορά, επειδή απλά το προέβλεψε ο Ming Chi Kuo, ο γνωστός σε όλους μας αναλυτής. Η Huawei όλο το προηγούμενο διάστημα είχε δώσει ένα μεγάλο push στην consumer αγορά της Ευρώπης, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την Google και με τις χώρες που απαγόρευσαν τη χρήση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στα δίκτυά τους.

Σε ένα video, στα πλαίσια της IFA 2020 ο πρόεδρος του τμήματος consumer της Huawei Ευρώπης, Walter Ji, τόνισε ότι ήθελε να πει την πραγματική ιστορία της Huawei στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας τα ρεκόρ της, την έκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τα μελλοντικά σχέδια. Είμαστε περισσότερο Ευρωπαϊκοί από ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται, ήδη αποτελούμε ένα σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης στην εν λόγω ήπειρο και του success story της, σημειώνοντας ότι η Huawei μετρά περισσότερο από 1 εκατομμύριο χρήστες των συσκευών της, 23 research sites, ενώ υποστηρίζει 14.000 άμεσες και 200.000 έμμεσες θέσεις εργασίας.

Ο Ji έσπευσε επίσης να μας υπενθυμίσει τις επενδύσεις στις τοπικές start ups, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αναπτύσσουν υπηρεσίες για το App Gallery. Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε στην Ευρώπη και θα κάνουμε ακόμη περισσότερα. Τέλος δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει την απάντηση της Huawei στην έλλειψη του Google software. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το App Gallery, ήταν το τρίτο μεγαλύτερο marketplace σε παγκόσμιο επίπεδο. Με 5.000 εφαρμογές να προστίθενται κάθε μήνα, είναι το big new thing, αντί για την ίδια παλιά εμπειρία. Εξάλλου, και το Petal Search engine είναι ακόμη ένα όπλο που έχει στη φαρέτρα της η Huawei.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.