Όλα τα Adobe Creative Apps, μεταξύ των οποίων και τα Photoshop, Adobe Lightroom και Adobe Lightroom Classic τα δίνουν με 3.79 ευρώ το χρόνο αρκεί ο χρήστης να πληρώσει με Revolut και να κάνει τη διαδικασία μέσω της λιβανικής έκδοσης του site. Δηλαδή πηγαίνεις εδώ και βάζεις το email σου.

adobe

Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στο insomnia.gr και στο lagonika.gr επιλέγεις δάσκαλος και βάζεις Académie Libanaise des Beaux-Arts (ALBA), ενώ στο Area of Study βάζεις Design, Web, Multimedia. Και πληρώνεις με κάρτα Revolut αλλά σημαντικό να μην είναι μιας χρήσης.

Τέλος, μεγάλη προσοχή όταν θα είναι να ακυρώσεις τη συνδρομή. Η Adobe δεν υποστηρίζει ακύρωση της συνδρομής από τώρα, επομένως πρέπει να την ακυρώσεις για να μην χρεωθείς είτε μέσω της Revolut είτε μια ημέρα πριν την ανανέωση της συνδρομής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια χαρά δουλεύει. Το έκανα κι εγώ και 3 φίλοι. Αρκεί να έχετε κάρτα πολλαπλών χρήσεων. Αν δε δουλεύει από το pc, δοκιμάστε από το κινητό.

  2. A transaction can fail for a variety of reasons. Double check and make sure your payment information is entered correctly. If this issue persists, you may need to use a different payment method or contact your bank.

    Revolut Multi-Use Card

  3. Θέλει αρκετές προσπάθειες παιδιά. Δοκιμάστε να κάνετε καινούριο λογαριασμό με VPN Turkey ή με κάποιο GPS Emulator ανοιχτό με τοποθεσία το Λίβανο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.