Τα iPhone 12 εμφανίζουν το ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Όλα ξεκίνησαν με την πράσινη οθόνη και τις εξαφανισμένες ειδοποιήσεις μηνυμάτων. Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι χάνουν το σήμα όταν ο χρήστης ταξιδεύει. Και τώρα ξεκίνησαν οι αναφορές για αδικαιολόγητη κατανάλωση της μπαταρίας.

Τα νεότερα smartphones της εταιρείας ενεργοποιούν αυτόματα το 5G, αλλά για να κάνουν κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να διαπιστώσουν ότι η χρήση των 5G δεδομένων δεν θα οδηγήσει στην αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό;

Αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι τα iPhone 12 που έχουν στα χέρια τους καταναλώνουν πολύ γρήγορα τη μπαταρία, ακόμα και με ανενεργό το 5G ή το Wi-Fi. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι ακόμα και σε κατάσταση αναμονής το τηλέφωνο τους καταναλώνει υπερβολικά πολύ μπαταρία. Σύμφωνα με όσα λένε, το 12 Pro καταναλώνει 4% μπαταρία ανά ώρα, σε κατάσταση αναμονής.

Το 9to5Mac ισχυρίζεται ότι έχουν γίνει πάνω από 1000 αναφορές για το θέμα της μπαταρίας των iPhone 12 και πως ορισμένοι χρήστες αναφέρουν 20%-40% μείωση στη μπαταρία μέσα σε μία νύχτα. Επίσης, πολλοί δοκίμασαν να απενεργοποιήσουν το 5G και τις εφαρμογές παρασκηνίου, αλλά τίποτα δεν βοήθησε στο να μειωθεί η κατανάλωση.

Είναι λογικό σε ένα νέο τηλέφωνο η μπαταρία να καταναλώνεται γρήγορα, γιατί ο χρήστης αφιερώνει πολύ χρόνο στο να το ρυθμίσει και το χρησιμοποιεί πάρα πολύ προσπαθώντας να ανακαλύψει όλα τα νέα χαρακτηριστικά. Όμως, με κανέναν τρόπο δεν δικαιολογείται μία νέα συσκευή να χάνει 20% μέσα σε μία νύχτα, σε κατάσταση αναμονής.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τι δεν το ξερατε; τοτε δινει αναφορα η συσκευη για το τι πατησε το δακτυλο σου ολη την διαρκεια της μερας….συνεχιστε να δινετε χιλιαρικα προβατακια καλω σφραγγισμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.