Ο Chris Lacy, ο developer του Action Launcher γιορτάζει την διάθεση της πεντηκοστής έκδοσης με ορισμένες σημαντικές προσθήκες και μια μεγάλη αλλαγή στο επιχειρηματικό μοντέλο, που θα δώσει περισσότερα premiun features σε κάθε χρήστη, ιδίως σε εκείνους που δεν μπορούν να πληρώσουν για αυτά.

Με τον Action Launcher V50, περισσότερα Action Launcher Plus features θα είναι διαθέσιμα σε κάθε χρήστη, αν και πόσα θα εξαρτηθεί από την κάθε αγορά, βάσει δυο παραγόντων. Αν δηλαδή είναι διαθέσιμες οι αγορές εντός εφαρμογής και το Action Search μπορεί να φέρει πρόσθετα affiliate έσοδα στον developer λόγω της Bing.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα Androidpolice.com, στο εν λόγω δυναμικό freemium μοντέλο, τα μισά Plus features έρχονται δωρεάν στις περισσότερες αγορές, όπως στο Καναδά και στις ΗΠΑ. Σε αγορές, όπου οι οι αγορές εντός εφαρμογών είναι μπλοκαρισμένες, όπως Ινδία και Μεξικό για παράδειγμα, όλα τα Plus features θα είναι διαθέσιμα αν οι χρήστες ενεργοποιήσουν το Action Search.

Αν κανένα, από τα δυο χαρακτηριστικά, δεν είναι διαθέσιμα, οι δωρεάν χρήστες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στα Plus features, όπως στη Βραζιλία, στη Τουρκία και στην Ουκρανία. Μάλιστα, ακριβώς σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και η Ελλάδα, όπως βλέπουμε στον πίνακα, ενώ όταν τον εγκαταστήσαμε, μας ζήτησε να τον βάλουμε ως τον default launcher για να ξεκλειδώσουν όλα τα premium features. Τον βρίσκεις στο Play Store εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.