Το Android Auto είναι πιο χρήσιμο όταν είναι ασύρματο και τα dongle το έχουν κάνει εξαιρετικά εύκολο τα τελευταία δύο χρόνια. Το AAWireless ήταν το πρώτο dongle που έκανε αυτή τη διαδικασία εύκολη και τώρα πλησιάζει επιτέλους στο τέλος της καμπάνιας του στο Indiegogo.

Σε μια ενημέρωση προς τους υποστηρικτές, οι προγραμματιστές πίσω από το AAWireless αποκάλυψαν ότι επιτέλους κατάφεραν να καλύψουν τη ζήτηση για το προϊόν και να δημιουργήσουν απόθεμα σε περιοχές σε όλο τον κόσμο. Βραχυπρόθεσμα, αυτό σημαίνει ότι η αγορά μιας τέτοιας από την καμπάνια του Indiegogo θα οδηγεί στην αποστολή εντός μιας εβδομάδας.

Οι αποστολές γίνονται κάθε Δευτέρα, υπάρχουν αρκετές χιλιάδες μονάδες διαθέσιμες, και οι αποστολές συνήθως φτάνουν στο παραλήπτη σε 2-3 ημέρες. Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι το AAWireless θα εγκαταλείψει σύντομα το Indiegogo και θα είναι διαθέσιμο απευθείας μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της εταιρείας.

Το νέο διαδικτυακό κατάστημα θα ανοίξει στα μέσα Ιουνίου για αγοραστές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης. Οι πωλήσεις θα επεκταθούν σε αυτές τις μεγάλες αγορές αργότερα, καθώς η εταιρεία προετοιμάζει τα τελικά βήματα για πώληση μέσω του δικού της καταστήματος.

Όπως εξηγεί η ομάδα, μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχουν έτοιμη τη νέα σελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα εξυπηρετεί πελάτες εκδόσεις ΗΠΑ και Ευρώπης, ενώ σχεδιάζουν αν επεκτείνουν τη διάθεση το συντομότερο δυνατό.

Ο λόγος για τον οποίο οι δημιουργοί του AAWireless αναγκάζονται να δράσουν έτσι είναι διότι πρέπει να κάνουν κάποιες περαιτέρω προετοιμασίες για να μπορέσουν να κάνουν αποστολές στην ΕΕ και στις ΗΠΑ από το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί ακόμη να παραγγείλει το δικό του AAWireless μέσω του Indiegogo, καθώς η εταιρεία στέλνει από εκεί παγκοσμίως τη συσκευή.

Το AAWireless ήταν το πρώτο ασύρματο dongle Android Auto, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα. Σήμερα κοστίζει 79 ευρώ και αν κάποιος θέλει να πάρει δύο θα του κοστίσουν 158 ευρώ – η εταιρεία δεν κάνει εκπτώσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.