Πριν λίγες ώρες σας αναφέραμε για μια θήκη που παρουσιάστηκε στην CES από την Canopy, όπου θα έφερνε μια δεύτερη επιφάνεια αφής για το iPhone. Αν η συγκεκριμένη δεν σας εντυπωσίασε που να δείτε αυτή.

Η συγκεκριμένη θήκη είναι της Yellow Jacket και έχει 2 ικανότητες. H μια είναι να φορτίζει το τηλέφωνο. Θα μου πείτε σιγά υπάρχουν άπειρες τέτοιες στο εμπόριο. Η δεύτερη ικανότητα όμως της θήκης είναι να ότι μπορεί να ακινητοποιήσει κάποιον χτυπώντας τον με ρεύμα. Καλά διαβάσατε η εν λόγο θήκη ενσωματώνει ένα taser στο πάνω μέρος της με το οποίο μπορείτε να ακινητοποιήσετε κάποιον.

yellow jacket (2)

Η εταιρία μας δηλώνει ότι η θήκη μπορεί να διπλασιάσει την διάρκεια αυτονομίας του iPhone μας ή να χτυπήσει κάποιον μέχρι και 50 φόρες. Η εταιρία έχει βελτιώσει την θήκη στο νέο της μοντέλο. Έτσι και να ξεμείνει από μπαταρία αφήνει πάντα λίγο για να ηλεκτρίσετε κάποιον σε περίπτωση ανάγκης.

Τα πρώτα μοντέλα είχαν κατασκευαστεί για το iPhone 4/4s και κόστιζαν 99$ ενώ το νέο μοντέλο κοστίζει 149$ καθώς έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία. Τέλος μπορεί να παράξει 950000 volts και 1,3 milliamps και φυσικά να τινάξει για τα καλά όποιον την ακουμπήσει. Το κακό με την θήκη είναι ότι δεν είναι ακριβώς νόμιμη. Λογικό μου φαίνεται..

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.