Με τις εικασίες ότι η Apple θα λανσάρει φέτος δύο συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες, πολλοί αναρωτιόνται πως θα μοιάζουν οι νέες συσκευές της εταιρείας δίπλα σε high-end συσκευές Android.

Αρχικά ας ανακεφαλαιώσουμε. Το επερχόμενο iPhone της Apple αναμένετε να έρθει με οθόνη 4.7″ αναλογίας 16:9. Και ενώ υπάρχει η φήμη για ένα phablet 5.5″, η συγκεκριμένη συσκευή θα έρθει αργότερα μέσα στο 2015 καθώς η Apple δεν μπορεί να βρει κάποιον κατασκευαστή που μπορεί να φτιάξει μπαταρία πάχους 2mm.

iphone 6 android devices (1)

Έτσι κι ενώ το phablet της εταιρείας αργεί, ένα μέλος του γνωστού μας MacRumors αποφάσισε να φτιάξει μια σειρά φωτογραφίων, δείχνοντας πως θα μοιάζει το επερχόμενο iPhone 6 των 4.7″ δίπλα σε άλλες Android συσκευές.

iphone 6 android devices (2)

Αν και το iPhone 6 θα έχει τις ίδιες διαστάσεις με την οθόνη του LG G2 mini και Motorola Moto X θα είναι μεγαλύτερο σε ύψος.Παρόμοιες διαστάσεις θα έχει με το Nexus 5 και LG G2 αν και οι δύο Android συσκευές έρχονται με 5″ οθόνες.

iphone 6 android devices (3)

Τέλος θα είναι μικρότερο από το 5ιντσο HTC One M8 και από το Samsung Galaxy S5 με την οθόνη των 5.1″. Αν και όλα αυτά είναι θεωρητικά ανυπομονούμε να δούμε την μεγαλύτερη συσκευή της Apple.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.