Αμέσως μετά την παρουσίαση του Galaxy SIII από την Samsung , έρχεται η LGαυτή τη φορά να ανακοινώσει την ναυαρχίδα της στην κατηγορία Smartphoneμε την ονομασία LGOptimusLTE2. Η νέα συσκευή ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό φορώντας 2GBRAM.
Η συσκευή θα φέρει οθόνη 4.7 ιντσών βασισμένη στην τεχνολογία TrueHDIPSτης LGμε ανάλυση 1280Χ720 pixels.  Στα υπόλοιπα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής συγκαταλέγεται η μπαταρία 2150mAh, ασύρματη φόρτιση, υποστήριξη LTEκαι Android 4.0.  Για τον επεξεργαστή της συσκευής δεν υπάρχει ακόμα καμιά πληροφορία διαθέσιμη, οπότε είμαστε εν αναμονή νέων ανακοινώσεων από την Κορεάτικη εταιρία.
 Σχεδιαστικά φέρει στοιχειά της σειράς OptimusLαλλά χωρίς χρήση πλαστικού, απεναντίας η LGπροτίμησε να το εξοπλίσει με γυαλί και μέταλλο. Για να δούμε λοιπόν, θα καταφέρει η LG να ανταγωνιστεί το μεγαθήριο της Samsung;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.