Αγοράζοντας το Starlink από το Plaisio το μόνο κατάστημα στο οποίο αυτή τη στιγμή δουλεύουν οι δόσεις μέσω χρεωστικής, μπορείς να αγοράσεις τον εξοπλισμό με μόλις 88 ευρώ το μήνα βάζοντας δόσεις στη χρεωστική σου. Πρόκειται για τον Standard εξοπλισμό αυτό δηλαδή που φθάνει σε ταχύτητες τα 450Mbps και όχι το Starlink Mini.

Αυτό είναι το νομοσχέδιο! Ξεκινούν αντιστοιχίσεις IP με ΑΦΜ χρηστών!

Το ακόμη καλύτερο, η τιμή του Starlink έχει πέσει στα 29 ευρώ για το πρόγραμματα Lite που προσφέρει ταχύτητες ως 100Mbps σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας και πραγματικά απεριόριστα δεδομένα. Και αν το θελήσεις μπορείς να μεταβείς στο κανονικό πρόγραμμα με τα 40 ευρώ το μήνα και τις μέγιστες ταχύτητες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Starlink Mini είναι διαθέσιμο και με το Starlink Lite, ενώ σε συνδυασμό με τις δόσεις που σου επιτρέπει το plaisio οποιοσδήποτε μπορεί να το αγοράσει. Αναφέρουμε ξανά, δεν μας ενδιαφέρει να φέρουμε πωλήσεις στο plaisio, αλλά αν δεν κάνουμε πολύ σοβαρό λάθος είναι το μόνο που προσφέρει δόσεις μέσω χρεωστικής σε συνεργασία με την tbi bank η οποία εγκρίνει ακόμη και σε πολίτες χωρίς εισόδημα, με μόνη προϋπόθεση να μην είσαι στον Τειρεσία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy S25 Edge: Αρχικά αποκλειστικά σε δύο μόνο αγορές!
Επόμενο άρθροΚλείσε άμεσα το tab του browser – Το Copilot πλέον βλέπει τα πάντα
Baladis Georgios K
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά την διασύνδεση με Σόφια Βουλγαρίας κι όχι από Φούγκια Ιταλίας που ήταν τόσο καιρό τώρα έπεσαν κι άλλο τα ping κι έφτασε για πλάκα τα 500Mbps Starlink μόνο. Αν πάρετε το lite φτάνει τα 200 όχι 150 που έπιανε πριν.

  2. Ο μοναδικός λόγος να πάρει κάποιος Starlink είναι γιατί μένει σε κάποιο χωριό, ή βουνίσιο χωριό όπου εκεί δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να υπάρξει ποτέ ποιοτική γραμμή. Αλλιώς μέσα στις πόλεις είναι εντελώς άχρηστο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.