Η Poco ετοιμάζει κάτι που δεν έχει κάνει στο παρελθόν. Για πρώτη φορά θα ανακοινώσει Ultra συσκευή και φυσικά θα είναι στη σειρά Poco F7, που έρχεται σύντομα. Ενώ περιμέναμε το Poco F7 και Poco F7 Pro, τώρα μαθαίνουμε πως θα έχουμε και το Poco F7 Ultra.

Τη νέα προσθήκη αποκαλύπτει η GSMA IMEI βάση, που επιβεβαιώνει την έλευση του Poco F7 Ultra. Θα έρθει με κωδικό μοντέλου το 24122RKC7G, που είναι παρόμοιο με αυτό του Poco F7 Pro. Αυτό κάνει αρκετούς να αναρωτιούνται αν η σειρά F7 θα έχει τρεις συσκευές ή αν το απλό Poco F θα σταματήσει.

Σύμφωνα με τον κωδικό μοντέλου, το Poco F7 Ultra φαίνεται πως θα είναι ένα μετονομασμένο Redmi K80 Pro. Η συσκευή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως οι μέχρι τώρα φήμες την θέλουν με τον Snapdragon 8 Elite και 6.000mAh μπαταρία. Αν η συσκευή έρθει στην Ευρώπη σαν F7 Ultra θα είναι επικό, όμως μένει να δούμε αν όντως θα έχει το πιο δυνατό chip της Qualcomm και φυσικά την τιμή στην οποία θα έρθει. Το κόστος του Snapdragon 8 Elite πλησιάζει τα €200, κάτι που θα εκτοξεύσει τις τιμές των συσκευών που θα τον ενσωματώνουν. Σε μια συσκευή με τιμή μεσαίας κατηγορίας, αυτή η διαφορά στην τιμή είναι αρκετή για να ανεβάσει ποσοστιαία αρκετά την τιμή.

Άλλες πληροφορίες θέλουν το Redmi K80 Pro, που θα είναι το F7 Ultra για την παγκόσμια αγορά, να έρχεται με οθόνη ανάλυσης QHD και φόρτιση στα 100W.

Mine: Πρέπει να συνδέσεις άμεσα τον Google λογαριασμό σου με αυτήν την υπηρεσία! Ο λόγος

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε περισσότερες διαρροές γύρω από τις συσκευές της σειράς Poco F.

Πως σας φαίνεται η ιδέα ενός ακόμα δυνατότερου Poco; Αν το περσινό Poco F6 Pro ήρθε στη χωρά μας με τιμή στα €599, το F7 Ultra πόσο λέτε να ανέβει σε τιμή;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γελάνε και οι πέτρες γιατί απλά θα εκμεταλλευτεί η κάθε εταιρεία τον δήθεν ανίκητο επεξεργαστή και θα φτάσουμε σε σημείο να δούμε POCO στα 1100 ευρώ και άλλες εταιρείες στα 1600+ ευρώ ως και 2.000 ευρώ σε έκδοση με 1ΤΒ.Το δούλεμα πάει σύννεφο για αυτό xτυπήστε Smartphones με τον Snapdragon 8 Gen 2 και τον 8 Gen 3 και αφήστε τους να κελαηδούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.