Αστυνομικοί στη Καλιφόρνια διαμαρτύρονται ότι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στην χρήση των ηλεκτρικών στα καθημερινά τους καθήκοντα καθώς διαπιστώνουν ότι τα Tesla Model 3 και Model Y μπορεί να μην είναι ιδανικά για την εκτέλεση της εργασίας τους καθημερινά.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι αυτά τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν σημαντικούς περιορισμούς όσον αφορά τον χώρο επιβατών, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και την προσαρμοστικότητα στην αστυνομική εργασία. Ο περιορισμένος εσωτερικός χώρος του Model 3, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μόνο έναν κρατούμενο, οδηγεί στην ανάγκη για περισσότερα αυτοκίνητα και αστυνομικούς κατά τη διάρκεια περιστατικών.

Μια άλλη σημαντική ανησυχία είναι η έλλειψη υποστήριξης για τον εξοπλισμό των Tesla ως περιπολικά. Η υποδομή φόρτισης παραμένει επίσης μια σημαντική πρόκληση. Για παράδειγμα υπήρξε περίπτωση όπου οι αστυνομικοί έπρεπε να ταξιδέψουν 1.000 χιλιόμετρα στο Μεξικό, ένα ταξίδι που θα απαιτούσε σημαντικό χρόνο φόρτισης αν οδηγούσαν ένα Tesla. Επιπλέον, ορισμένοι αστυνομικοί θεωρούν ότι τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων, όπως ο αυτόματος πιλότος και το πολύπλοκο infotainment, τους κάνουν την ζωή δύσκολη. Τέλος, η σχετικά χαμηλή απόσταση του Model Y από το έδαφος εμποδίζει την ικανότητά του να κινείται εκτός δρόμου, ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για ορισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις.

Η Κίνα μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με αυτό τον αυτοκινητόδρομο!

Ορισμένα τμήματα, όμως, έχουν υιοθετήσει πλήρως τα Tesla επικαλούμενα σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων και κόστους συντήρησης. Πιστεύουν ότι η μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα μπορεί να αποβεί επωφελής μακροπρόθεσμα καθώς όσο θα προστίθενται νέα μοντέλα, με πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά, τόσο θα γίνονται και πιο ικανά στο να ανταποκριθούν και στον ρόλο του περιπολικού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.