Το OnePlus 13 αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα. Πριν, όμως, από την επίσημη παρουσίαση του τηλεφώνου, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα από τα βασικά αξεσουάρ της, τον μαγνητικό ασύρματο φορτιστή 50W.

Η OnePlus θα είναι μεταξύ των πρώτων κατασκευαστών που θα λανσάρουν smartphone με το chipset Snapdragon 8 Elite. Προηγουμένως, ο Louis Li Jie, πρόεδρος της εταιρείας, άφησε να εννοηθεί στο Weibo ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα θα υποστηρίζει μαγνητική ασύρματη φόρτιση. Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 13 δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει τον μαγνητικό ασύρματο φορτιστή της.

Ονομάζεται «Μαγνητικός Στρόβιλος» και έχει ενδιαφέρον σχέδιο. Σύμφωνα με την επίσημη εικόνα, ο φορτιστής διαθέτει ενσωματωμένο ανεμιστήρα. Ο Louis Li Jie ανέφερε ότι αυτός ο σχεδιασμός βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων θερμότητας που σχετίζονται με τη γρήγορη ασύρματη φόρτιση, διασφαλίζοντας ότι το OnePlus 13 θα παραμένει άνετο στο κράτημα κατά τη φόρτιση.

oneplus 13 magnetic wireless charger

Η Oppo προσφέρει επίσης μια παρόμοια λύση μαγνητικής ασύρματης φόρτισης για τη σειρά Find X8. Μάλιστα, η Oppo επιβεβαίωσε ότι τα νέα μαγνητικά αξεσουάρ είναι συμβατά με το iPhone, υποδηλώνοντας ότι τα αξεσουάρ MagSafe τρίτων θα είναι συμβατά και με το OnePlus 13. Εκτός αυτού, ο Louis Li Jie επιβεβαίωσε ότι ο μαγνητικός ασύρματος φορτιστής φτάνει τα 50W. Το OnePlus 13 φημολογείται ότι θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση AirVOOC 50W. Με αυτό το τρόπο, θα μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως αυτό το αξεσουάρ.

Σχετικά με τις υπόλοιπες αναμενόμενες προδιαγραφές του OnePlus 13, αυτές μάλλον θα περιλαμβάνουν μπαταρία 6.000 mAh, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων και υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 100 W. Η εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα το πίσω μέρος του τηλεφώνου μέσω ενός teaser όπου επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη τριπλής κάμερας και μια ελαφρώς επανασχεδιασμένη πλάτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.