Μπορεί για κάποιους η διαδικασία να αλλάξουν το κινητό τους σε Cosmote Neo να είναι δύσκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να κάνεις την αίτηση online να ανεβάσεις τα δικαιολογητικά και να περιμένεις να παραλάβεις την κάρτα SIM και όντως να μην αξίζει αλλά για τους συνδρομητές του What’s Up που δεν έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν το Cosmote Neo ίσως να αξίζει η εν λόγω διαδικασία.

Ο νέος τρόπος πρόσβασης στο Google Wallet στα Samsung smartphones (φωτογραφία)

Πως; Πολύ απλά κάνοντας αλλαγή το καρτοκινητό σου σε Cosmote Neo με την Cosmote να σου δίνει τον πρώτο μήνα εντελώς δωρεάν, χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Έτσι κάνοντας την επιλογή του κορυφαίου πακέτου που δίνει απεριόριστα data και ομιλία οι χρήστες What’s Up με ιδιαίτερα απλές ενέργειες μπορούν να έχουν δωρεάν παροχές για ένα μήνα. Στη συνέχεια με ΑΛΠΑΚ επιστρέφουν στο What’s Up.

Αυτό είναι το Samsung Galaxy S25 Ultra

Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε νέες ενεργοποιήσεις COSMOTE Neo που θα γίνουν από 01/10/2024 έως και 31/12/2024. Η προσφορά αφορά την πρώτη πληρωμή εφόσον δεν είχε ενεργοποιηθεί COSMOTE Neo στο παρελθόν, στον ίδιο αριθμό και έχεις πραγματοποιήσει 2 ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου τους τελευταίους 6 μήνες στην περίπτωση που αλλάζεις το καρτοκινητό σου και είσαι ήδη συνδρομητής COSMOTE. Κατά την ενεργοποίηση του COSMOTE Neo θα υπάρξει χρέωση έως 0,03€ για ταυτοποίηση της κάρτας χρέωσης. Τον επόμενο μήνα η τιμή διαμορφώνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχω κοσμοκαρτα και θέλω να παω νεο. Μόνο 0.03€ θα χρεωθω τον πρωτο μηνα και μετα φευγω;

  2. Μακριά από δοκιμές στη κοτε… σιγά μην σε αφήσουν να γυρισεις πίσω έτσι απλά…

  3. Cosmote στο νέο δεν ερχόμαστε με τίποτα εκτός και αν διακόψεις το what’s up οπότε μετά θα πάμε σε άλλη εταιρεία και όλα οκ… Δεν θα καθόμαστε να παίζουμε μία νέο μία ξε-νεο… Δώσε τα απεριόριστα στα what’s up και μην μας ζαλίζεις… Απλά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.