Η παραγωγή των νέων iPhone 16 / Pro βρίσκεται σε καλό δρόμο, όπως αποκάλυψε ο αναλυτής Ming-Chi Kuo. Οι παραγγελίες συναρμολόγησης για όλα τα μοντέλα παραμένουν σχεδόν αμετάβλητες, με μόνο μια ελάχιστη μείωση 3-5% στις παραγγελίες εξαρτημάτων για το iPhone 16 και το 16 Plus.

Η ζήτηση για τα βασικά μοντέλα του 16 δεν είναι ενθουσιώδης, ενώ οι αποστολές των Pro μοντέλων είναι συγκρίσιμες με τις παραγγελίες του 15 Pro της προηγούμενης χρονιάς. Σύμφωνα με την έκθεση, οι προμηθευτές έχουν λάβει οδηγίες να συνεχίσουν την παραγωγή και των δύο Pro μοντέλων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των διακοπών της Εθνικής Ημέρας της Κίνας, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ζήτηση για αυτά τα μοντέλα είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες της φετινής χρονιάς. Ωστόσο, ο Kuo επισημαίνει ότι οι τρέχοντες χρόνοι αποστολής για τα 16 Pro είναι συντομότεροι από εκείνους των 15 Pro.

Η αγορά αναμένει την επίδραση της ζήτησης στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις αποστολές στα τέλη Οκτωβρίου, όταν η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού με την Apple Intelligence, η οποία θα μπορούσε να ενισχύσει τις πωλήσεις. Ωστόσο, αυτό αποτελεί κυρίως πρόβλημα για την αμερικανική αγορά, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη δεν αναμένεται να φτάσει σύντομα στην Ευρώπη ή την Κίνα.

Η εκτίμηση παραγωγής για τα iPhone 16 στο τέταρτο τρίμηνο του 2024 ανέρχεται σε 88-89 εκατομμύρια μονάδες, ελαφρώς χαμηλότερη από πέρυσι, όπου οι παραγωγές ανήλθαν σε 90-91 εκατομμύρια μονάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.