Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την μεγάλη ανακοίνωση της Apple, για τα iPhone 16 και η εταιρία ανέβασε το επίσημο livestream. Η εκδήλωση θα έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς εκτός από τα νέα iPhone 16, θα δούμε τι θα γίνει και με το Apple Intelligence. Την ίδια στιγμή θα έχουμε και τα νεότερα wearables της εταιρίας, μαζί με άλλες ενδιαφέρουσες συσκευές.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 20:00, ώρα Ελλάδος, σήμερα 9 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, όπως πάντα, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο link παρακάτω. Είναι δεδομένο πως ότι ανακοινωθεί στην παρουσίαση, θα καλυφθεί με άρθρα στο Techmaniacs.gr, όπως πάντα.

Τι θα δούμε σήμερα λοιπόν;

Φυσικά θα δούμε όλη τη νέα σειρά iPhone 16 κα iPhone 16 Pro. Σε αυτά περιμένουμε το νέο Capture Button, που θα επιτρέπει την άμεση λήψη φωτογραφιών, όπως οι υλοποιήσεις της Sony στο παρελθόν. Παράλληλα, θα δούμε και όλα τα νέα από την Apple Intelligence, την υλοποίηση τεχνητής νοημοσύνης της εταιρίας. Όμως, οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε πως δεν θα καταφέρει να έρθει στην Ευρώπη, τουλάχιστον άμεσα.

Μαζί με τα τηλέφωνα, θα δούμε και τα νέα smartwatches της εταιρία, τα Apple Watch Series 10, που φημολογείται πως θα έρθουν με σημαντικές αναβαθμίσεις. Υπάρχει και μια περίπτωση να δούμε και το Watch Ultra 3, όπως επίσης και τα νέα AirPods 4 και AirPods Max.

Apple Intelligence: Μην την περιμένεις στην Ευρώπη! Ποιες περιοχές δε θα την πάρουν;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και το iOS 18, που θα έρθει με τις νέες συσκευές της Apple.

Για αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr, για όλα τα νέα από την μεγάλη ανακοίνωση της Apple.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.