Με την υπηρεσία COSMOTE Mobile SIM 2in1 μπορείς να έχεις σε μία κάρτα SIM δύο αριθμούς , οι οποίοι μπορούν να ανήκουν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα της COSMOTE (Συμβόλαιο, ΚαρτοΣυμβόλαιο Οικιακό ή Εταιρικό και Καρτοκινητό). Συγκεκριμένα, μπορείς να δέχεσαι κλήσεις σε μία από τις δύο γραμμές ή και στις δύο και να πραγματοποιείς εξερχόμενες κλήσεις από τη γραμμή που θα ορίσεις. Δηλαδή, θα έχεις στη διάθεσή σου δύο γραμμές Κινητής σε μία συσκευή και μπορείς εύκολα να:

Ξεκινούν επίσημα τα πρώτα καταστήματα SHEIN στην Ελλάδα

  • προωθείς τις κλήσεις της μιας γραμμής στην άλλη εντελώς δωρεάν
  • έχεις κοινό τηλεφωνικό κατάλογο και για τους 2 αριθμούς
  • γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή ποια γραμμή χρησιμοποιείς, αφού στην οθόνη του κινητού σου εμφανίζεται η ονομασία της
  • εναλλάσσεις τις γραμμές

Η ενεργοποίηση /απενεργοποίηση της υπηρεσία και η απόκτηση της κάρτας γίνεται από το Δίκτυο καταστημάτων COSMOTE / ΓΕΡΜΑΝΟΣ με την αστυνομική σου ταυτότητα / διαβατήριο . Πριν προβείς στην ενεργοποίηση ή αντικατάσταση της κάρτας SIM, σημαντικό είναι να επιβεβαιώσεις ότι η συσκευή που χρησιμοποιείς είναι συμβατή με την υπηρεσία 2 in 1.

Η απόκτηση της κάρτας και η χρέωση του παγίου της υπηρεσίας Mobile SIM 2in1 γίνεται ανά σύνδεση, βάσει του τρέχοντος τιμοκαταλόγου της COSMOTE. Οι Εταιρικές συνδέσεις και οι συνδέσεις Καρτοκινητής δεν επιβαρύνονται με πάγιο.

Χρήσιμες Πληροφορίες
  • Όλες οι κλήσεις και τα μηνύματα πραγματοποιούνται από τον αριθμό που χρησιμοποιείς κάθε φορά και χρεώνονται σύμφωνα με το είδος της σύνδεσής σου (Συμβόλαιο ή Καρτοκινητό). Θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιείς κλήσεις μόνο από τη μία γραμμή αλλά να δέχεσαι κλήσεις σε μία ή και στις δύο, ανάλογα με την επιλογή σου. Υπάρχει δυνατότητα προώθησης των κλήσεων και όχι των μηνυμάτων.
  • Δεν υπάρχει χρέωση όταν γίνεται εναλλαγή μεταξύ των δύο γραμμών της κάρτας 2 in 1, ούτε για την προώθηση των κλήσεων μεταξύ των γραμμών, εφόσον η προώθηση πραγματοποιείται έχοντας ενεργοποιημένη την υπηρεσία 2 in 1. Για τις προωθήσεις σε γραμμές εκτός 2in1, θα ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις.
  • Μπορείς να διαχειριστείς τις δύο γραμμές από το μενού της κάρτας μπαίνοντας στο υπομενού COSMOTE Mobile SIM 2in1 και επιλέγοντας Οδηγίες Χρήσης.
  • Οι προωθήσεις κλήσεων από ένα Καρτοκινητό συνδεδεμένο σε μια Mobile SIM 2in1 προς την δεύτερη σύνδεση της Dual SIM, δεν θα είναι εφικτές σε περίπτωση που το υπόλοιπο της Καρτοκινητής σύνδεσης είναι μηδενικό.
  • Οι προωθήσεις κλήσεων από μια γραμμή Συμβολαίου συνδεδεμένη πάνω σε μια κάρτα 2 in 1 προς την δεύτερη σύνδεση της Dual SIM, δεν είναι εφικτές σε περίπτωση που είναι σε κατάσταση φραγής.
  • Η υπηρεσία Mobile SIM 2in1 δεν παρέχεται σε προγράμματα Mobile Internet.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.