Στα 144 ευρώ έχει ανέβει πλέον η τιμή του πακέτου της Frog που προσφέρει απεριόριστα data για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να χρειάζεται να βάλεις κάρτα κάθε μήνα, καθώς η ημερομηνία λήξης του πακέτου είναι ένας χρόνος μετά την αγορά.

Όλες οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς γίνονται πλέον VISA

Η προσφορά είχε ξεκινήσει από τα 60 ευρώ κάποτε, ανέβηκε στα 120 και πλέον φθάσαμε στα 144. Ωστόσο ξεμπερδεύεις μια και καλή με ένα προπληρωμένο πακέτο internet βάζοντας το σε ένα modem για να έχεις internet χωρίς σταθερό όπου θέλεις εσύ.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να το προμηθευτείς από κατάστημα FROG της Αθήνας ή Θεσσαλονίκης. Η Frog βρίσκεται στο δίκτυο της Cosmote, επομένως όπου πιάνει σήμα η Cosmote πιάνει και η Frog.

Η αστυνομία προειδοποιεί για νέα απάτη με QR Code που σου παιρνει τα πάντα σε ένα βήμα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα. Διάβασα το άρθρο και ότι γράφεται πάντα είναι αξιόλογο και θα ήθελα να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά μόνο κινητή τηλεφωνία η μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίντερνετ στο σπίτι?
    Θέλω να βάλω ίντερνετ στο σπίτι και θα ήθελα ένα πρόγραμμα χωρίς σταθερό και χωρίς συμβόλαιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.