Κι όμως, υπάρχει τρόπος να πάρεις τα πάντα απεριόριστα στο What’s UP με μόλις €16 για 2 μήνες. Η προσφορά όμως λήγει στις 31 Αυγούστου, οπότε θα πρέπει να βιαστείς. Για να πάρεις την προσφορά, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την προσφορά που προσφέρει το Cosmote Neo, για δύο μήνες απεριόριστα data, αρκεί να μην έχει γίνει ξανά ο αριθμός σου Cosmote Neo στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του What’s Up παίρνουν το πρώτο πρόγραμμα του Cosmote Neo με 16 ευρώ. Το πρώτο πρόγραμμα του Cosmote Neo προσφέρει απεριόριστη ομιλία, SMS και 7GB internet. Μόλις το πληρώσεις και το ενεργοποιήσεις, εντός δυο ημερών θα πάρεις την προσφορά, που το μετατρέπει στο μεγάλο πρόγραμμα με όλα απεριόριστα, για δύο μήνες.

Νέες ταυτότητες – Μεγάλες αλλαγές φέρνει ο Προσωπικός Αριθμός

Μετά τους δύο μήνες, γυρνάς πάλι σε What’s UP, στέλνοντας το ΑΛΠΑΚ στο 1314. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που αξίζει να εκμεταλλευτείς αν είσαι στην καρτοκινητή της Cosmote. Γενικότερα το Cosmote Neo είναι στην ουσία η ψηφιακή καρτοκινητή της εταιρίας, που κάθε μήνα επιλέγεις το πακέτο που θέλεις να έχεις, ανάλογα με την τιμή του και τις ανάγκες σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.