Πριν από λίγη ώρα λάβαμε το εν λόγω μήνυμα για την ασφάλεια των συναλλαγών από την Alpha Bank.

Η ασφάλεια των συναλλαγών σας, προτεραιότητά μας!

Στην Alpha Bank επενδύουμε στη συνεχή ενημέρωσή σας, σε ένα περιβάλλον όπου οι ηλεκτρονικές συναλλαγές αυξάνονται συνεχώς.

Ακολουθήστε 2 πρακτικές συμβουλές και προστατευθείτε:

Αυτός είναι ο πιο φθηνός τρόπος για απεριόριστο internet στο σπίτι χωρίς σταθερό!!

✔ Μην δίνετε ποτέ τα στοιχεία σας (κωδικούς e-Βanking, myAlpha Code, αριθμό/PIN καρτών) μέσω τηλεφώνου, e-mail, SMS, ή Viber σε υποτιθέμενους λογιστές ή επιτήδειους που τα ζητούν για δήθεν εξυπηρέτησή σας σε θέματα κρατικής επιδότησης (π.χ. Market Pass) ή σε περιπτώσεις όπως επιστροφή φόρου, ευκαιρίες επενδύσεων κλπ.

✔ Η πρόσβασή σας στo e-Banking θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Τράπεζας ή μέσω της εφαρμογής (myAlpha Mobile) και όχι μέσω συνδέσμων από μηχανές αναζήτησης ή άλλες ιστοσελίδες.

Να θυμάστε! Ένας κρατικός οργανισμός δεν θα σας ζητήσει να προχωρήσετε σε εικονική συναλλαγή για να πάρετε κάποιο επίδομα ή επιστροφή ποσού.

Σε περίπτωση υπόνοιας απάτης, επικοινωνήστε στο 2103260000 αναφέροντας “απάτη”.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.