Το TinyPod είναι το νέο αξεσουάρ που μεταμορφώνει το Apple Watch σε μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού iPod, με λειτουργικό click wheel. Η διαδικασία είναι απλή: αφαιρείς τα λουράκια του ρολογιού και το τοποθετείς στη θήκη. Το digital crown δε θα είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά το click wheel θα πάρει τη θέση του, προσφέροντας την ίδια αίσθηση και λειτουργικότητα με το παλιό iPod.

Η ιδέα είναι απλή και αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά στα 80 δολάρια, η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη. Βασικά πληρώνεις για μια θήκη που κάνει το ρολόι σου να μοιάζει με iPod, χωρίς να προσθέτει κάποια επιπλέον λειτουργία. Ναι, υπάρχει το click wheel, αλλά κάνει το ίδιο με το crown. Η εταιρεία το παρουσιάζει ως “το τηλέφωνο μακριά από το τηλέφωνο”, αλλά αυτό ισχύει μόνο αν έχεις το μοντέλο με cellular. Αλλιώς, η μόνη διαφορά είναι τα λουράκια.

Αν προσπαθείς να απομακρυνθείς από το τηλέφωνό σου αλλά θέλεις βασικές λειτουργίες συνδεσιμότητας, το TinyPod μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Είναι μικρότερο από ένα παραδοσιακό τηλέφωνο και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλων δραστηριοτήτων. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο αν δεν σου αρέσουν τα ρολόγια και προτιμάς κάτι σαν ρολόι τσέπης.

Για όσους βρίσκουν την τιμή των 80 δολαρίων υπερβολική, υπάρχει και το TinyPod Lite στα 30 δολάρια, χωρίς το click wheel. Λειτουργικά δεν είναι το ίδιο καλό, αλλά η τιμή είναι σίγουρα πιο προσιτή. Μπορείς να τα παραγγείλεις από την ιστοσελίδα της TinyPod, αλλά να έχεις υπόψη ότι οι μονάδες δεν έχουν αρχίσει ακόμα να αποστέλλονται. Ανάλογα με το μέγεθος του Apple Watch, η αποστολή αναμένεται είτε το καλοκαίρι είτε το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.