Πριν λίγες ώρες η Apple ανακοίνωσε τα τελευταία στατιστικά του Appstore. Έτσι το 74% όλων των συμβατών συσκευών χρησιμοποιούν iOS7. Το μερίδιο χρήσης του έχει ανέβει κατά 10% από τον Οκτώβρη έτσι το iOS 7 είναι το λειτουργικό με την γρηγορότερη ενσωμάτωση.

 ios7

Τα νούμερα από την Apple δείχνουν επίσης ότι το iOS 6 τρέχει πλέον μόνο στο 22% και η Apple πιστεύει ότι αυτό θα μειωθεί κι άλλο. Το υπόλοιπο 4% χρησιμοποιεί ακόμα πιο παλαιές εκδόσεις του iOS.

 

ios-7

 

Η Apple ακόμα δεν έχει προσδιορίσει ποιοι παράγοντες οδήγησαν σ’αυτη την ταχύτατη ενσωμάτωση. Ίσως έχει να κάνει με την αποδοχή του κόσμου για το καινούριο iPhone και iPad που σίγουρα έδωσε μια προώθηση στο iOS.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λογική και απόλυτα συνετή η απόφαση για αναβάθμιση. Επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς οι συσκευές της Apple είναι δυσπρόσιτες(κυρίως τα τηλέφωνα), η λύση των αναβαθμίσεων(iOS) αποδεικνύεται ‘σωτήρια’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.