Μπορεί οι περισσότεροι κατασκευαστές να αναβαθμίζουν ήδη τις ναυαρχίδες τους σε Android 5.0 Lollipop, η Lenovo όμως φαίνεται να έχει μείνει λίγο πίσω. Το θετικό όμως είναι πως θα αναβαθμίσεις 7 από τις συσκευές της σε Android 5.0 Lollipop, τουλάχιστον σύμφωνα με πλάνο που δημοσιεύθηκε. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως περισσότερες συσκευές δεν θα αναβαθμηστούν στο μέλλον.

lenovo lollipop

Έτσι τα A5000, A6000, P70, S90, Vibe X2, Vibe Z2, and Vibe Z2 Pro θα πάρουν το πολυπόθητο update στο δεύτερο τρίμηνο του 2015, οπότε θα δούμε τις πρώτες συσκευές να αναβαθμίζονται κάπου ανάμεσα στον Απρίλιο και τον Ιούνιο.

Μπορεί η αναβάθμιση να αργεί, αλλά τουλάχιστον θα έρθει, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα παραπονεμένοι. Πάντως θα περίμενε κανείς μετά την εξαγορά της Motorola, να δοθούν νωρίτερα οι αναβαθμίσεις.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.