Η αλήθεια είναι ότι Gallery Apps υπάρχουν πολλά στο Play Store και σε αυτό το άρθρο αναφερόμαστε σε 7 προτάσεις που θα πρέπει να κοιτάξεις αν ψάχνεις μια εναλλακτική. Αρχικά, έχουμε το Simple gallery pro με κόστος 0.69 ευρώ στο Play Store, το οποίο σου δίνει πλήθος δυνατοτήτων και έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.  Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για την επεξεργασία των φωτογραφιών σου, το recover των φωτογραφιών που έχεις διαγράψει, να προστατεύσεις και να κρύψεις τις φωτογραφίες ή και να δημιουργήσει κρυφό άλμπουμ φωτογραφιών.

Download link: Play Store

Από την άλλη μεριά το Camera Roll είναι ακόμη ένα εξαιρετικό Gallery App, με απλό interface, το οποίο εστιάζει στην ταχύτητα και στις επιδόσεις. Θα σε γοητεύσουν τα όμορφα animations που έχει, ενώ υπάρχει και δυνατότητα δημιουργίας εικονικών άλμπουμ για να εισέρχεσαι στα διαφορετικά directories σε ένα άλμπουμ χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσεις ή να αντιγράψεις οποιοδήποτε αρχείο.

Download Link:  Play Store

Το memoria είναι ένα από τα πιο όμορφα ως προς το UI photo gallery apps. Όχι μόνο είναι εύκολο στη χρήση, έρχεται με προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως ένα προσωρινό κάδο ανακύκλωσης, τη δυνατότητα να κρύψεις albums ή να βάλεις ευαίσθητες φωτογραφίες σε ένα κρυπτογραφημένο vault. Αν ο διαμοιρασμός φωτογραφιών στη τηλεόραση είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, τότε θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, το γεγονός ότι περιλαμβάνει υποστήριξη Google Cast.

Download Link: Play Store

Το Piktures, είναι ακόμη ένα photo gallery app. Όπως και τα περισσότερα σε αυτό το ποστ σου επιτρέπει το edit των φωτογραφιών και την αναπαραγωγή videos. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στις ckoud photos σου στις περίπτωση που τις ανεβάζεις κάπου. Περιλαμβάνει επίσης κάποια προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως GIF maker, καθώς και ένα κρυφό χώρο για τις ευαίσθητες φωτογραφίες σου.

Download Link: Play Store

Το F Stop είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο app της λίστας. Περιλαμβάνει επιλογές αναζήτησης στις φωτογραφίες σου βάσει των metadata, προστασία password, χάρτη, smart albums κ.α. Το layout είναι πλήρως παραμετροποίησιμο και το F Stop προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ακόμη και υποφακέλων για παράδειγμα. Ορισμένα χαρακτηριστικά βέβαια, είναι διαθέσιμα μόνο στην επί πληρωμή έκδοση, η οποία κοστίζει 4.59 ευρώ

Download Link: Play Store

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να χρησιμοποιούμε το Gοogle Photos, ωστόσο μπορεί να θέλεις να δουλέψεις offline και να μην επεξεργάζονται οι φωτογραφίες σου από τους αλγορίθμους της Google. Και κάπου εδώ, το Gallery Go είναι η ιδανική πρόταση, με την εφαρμογή να είναι σε θέση να οργανώσει αυτόματα το περιεχόμενό σου σε κατηγορίες. Επιπλέον, φέρει editing tools που θα σου επιτρέψουν την βελτίωση των φωτογραφιών σου με μερικά κλικς

Download Link: Play Store

Τέλος, το Gallery – Best & free προσφέρει χαρακτηριστικά παρόμοια με το Gallery Go με όμορφο interface. Δεν περιέχει διαφημίσεις και λειτουργεί και offline, ενώ έρχεται και με ενσωματωμένο εργαλείο collage.

Download Link: Play Store

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.