Τα τελευταία χρόνια, οι εταιρείες κατασκευής smartphones χρησιμοποιούν δεδομένα από πλατφόρμες μέτρησης επιδόσεων και σελίδες αξιολόγησης, όπως οι AnTuTu και DxOMark, ώστε να δείξουν στο κοινό πόσο αξιόλογο είναι το προϊόν τους. Φυσικά, η περίπτωση του Nubia Red Magic 5G δεν θα αποτελούσε εξαίρεση.

Η Nubia ανακοίνωσε ότι το Red Magic 5G πέρασε τους 640.000 πόντους στο AnTuTu, και σύμφωνα με την ίδια, ο μέσος όρος επιδόσεων του gaming smartphone κυμαίνεται μεταξύ 620.000 και 640.000 πόντων.

Επιπλέον, η ίδια τονίζει ότι μεγάλο ρόλο στις επιδόσεις του Red Magic 5G παίζει ο τελευταίας γενιάς Snapdragon 865. Τη δεδομένη στιγμή, τα smartphones που διαθέτουν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή πιάνουν στο AnTuTu γύρω στις 600.000. Οπότε, αν όσα λέει η Nubia ισχύουν, τότε μόλις ανακοίνωσε το πιο ισχυρό smartphone της αγοράς.

Η εταιρεία αναφέρει ότι μπορεί το hardware να βοηθά στις επιδόσεις του Nubia Red Magic 5G, αλλά το smartphone κατάφερε να πιάσει τέτοιο score χάρη στο software με το οποίο το έχει εφοδιάσει. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο παίζει και το νέο σύστημα ψύξης, με το πραγματικό ανεμιστηράκι.

Τέλος, κατά την παρουσίαση του Nubia Red Magic 5G η εταιρεία ανέφερε ότι η πραγματοποίηση δοκιμών εντός ψυγείων αποτελεί εξαπάτηση των καταναλωτών και είναι άδικη. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι μακράς διάρκειας δοκιμές σε πλατφόρμες όπως το AnTuTu υπερθερμαίνουν τη συσκευή μειώνοντας τις επιδόσεις της. Οπότε, αρκετοί κατασκευαστές πραγματοποιούν δοκιμές με τα smartphone μέσα στο ψυγείο, ώστε να δείξουν τις “πραγματικές” επιδόσεις τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.