Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεις αρκετό δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες σου αν δεν θέλεις να πληρώσεις. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που σου επιτρέπουν να αποθηκεύσεις αρκετά GB στο cloud και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας λογαριασμός.

Google Drive:

Το Google Drive σου προσφέρει 15GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου αν και μοιράζεται μεταξύ των Gmail και των υπολοίπων προιόντων της εταιρείας. Προσφέρει πρόσβαση σε εφαρμογές τύπου Office, στα Google Docs, Sheets και Slides, γενικώς πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση.

OneDrive:

Το OneDrive σου προσφέρει 5GB αποθηκευτικού χώρου, ένα δωρεάν email και φυσικά πρόσβαση στις online εκδόσεις των Office. Πρόκειται για μια πρόταση παρόμοια με της Google αν και με σαφώς λιγότερο χώρο.

Mega:

Μια από τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων. Μεταβάλλει συνεχώς τον διαθέσιμο δωρεάν χώρο και για να πάρεις περισσότερο θα πρέπει να συμμετάσχεις σε κάποια achievements, όπως να κατεβάσεις την εφαρμογή για κινητά, την εφαρμογή για desktop. Πάντως τα αρχεία είναι end to end encrypted.

Icedrive:

Το Icedrive είναι σχετικά νέο στο χώρο, ωστόσο ήδη ανεβαίνει χάρη στην ασφάλεια που προσφέρει και στα 10GB χώρου εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας λογαριασμός.

Sync.com:

Το Sync.com σου επιτρέπει να ξεκινήσεις με 5GB και στη συνέχεια να αυξήσεις τον χώρο συμμετέχοντας σε achievements.

Mediafire.com:

Το Mediafire είναι αρκετά παλιό στο χώρο και έρχεται με 10GB δωρεάν χώρου αν και έχει χαμηλές ταχύτητες upload που δεν ξεπερνούν τα 16Mbps.

Υπάρχει και το blomp.com με 20GB δωρεάν χώρου αλλά αντιμετώπισα συνεχώς προβλήματα, οπότε δεν θα το πρότεινα, ενώ το beta δεν έχει φύγει από το λογότυπό του εδώ και πολλούς μήνες, ίσως και ένα χρόνο από τότε που το παρακολουθώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το icedrive δεν προσφέρει χώρο δωρεάν 10 gb. Πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο και εκεί σου δίνει επιπλέον 10 gb.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.