Η άγνοια, δυστυχώς είναι επικίνδυνη και αποδεικνύεται έμπρακτα όταν πιστεύεις σε θεωρίες συνομωσίας. Το τελευταίο παράδειγμα, έρχεται από την Ολλανδία, όπου οι αρχές απαγόρευσαν την κυκλοφορία πλήθος προϊόντων που περιέχουν ραδιενεργά υλικά, συμπεριλαμβανομένου ενός μενταγιόν το οποίο σκόπευε να προστατέψει τους χρήστες από το 5G.

Οι αρχές αποκάλυψαν ότι ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα εκπέμπουν ιονίζουσα ακτινοβολία, πάνω από τα επιτρεπτά όρια και η παρατεταμένη χρήση τους επιφέρει κινδύνους για την ασφάλεια των χρηστών. Τα άτομα που είναι κατά του 5G έχουν βρει πρόσφορο έδαφος στις κοινότητες των αντιεμβολιαστών τα τελευταία χρόνια, συνδέοντας την εξάπλωση της νέας τεχνολογίας με την πανδημία COVID-19 και στη συνέχεια με τα εμβόλια.

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όλες οι τράπεζες ανήκουν στους ροθ… Ελέγχουν και κόβουν όλο το χρήμα μόνο αυτοί!!! με ένα πάτημα κουμπιού στο pc!!! Όλες οι μεγάλες εταιρείες ανήκουν σε “10” οικογένειες το πολύ… Στην Αμερική είναι 3. Όλα τα κράτη υποτάχθηκαν στην ψευτοπανδημια των ΜΜΕ ακόμη και το Ιράν!!!… Όλα τα κράτη έχουν δικούς τους υποτακτικούς για αρχηγούς!!! Όλοι τρέχουν ότι τους πασάρουν αυτοί οι λίγοι της μασονίας (5G εμβόλια τσιπ σκ@τ@…) Όλοι οι πόλεμοι στήνονται από αυτούς!!! Πρόσφατα το Ρωσία Ουκρανία για να φέρουν επισιτιστική κρίση και πολλά ακόμη!!! Ακόμη και τους ιούς αυτοί τους δημιουργούν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ για να μας μπιπ!!! Όλα γίνονται για το καλό μας!!! Χαχαχαχαχα!!! Και στο τέλος έρχεται το “αγγούρι” και εσείς πάλι εκεί θα θέλετε περισσότερα!!! Τι να πει κανείς πλέον… Ας κατέβει ο Δημιουργός η ότι είναι αυτό να βάλει μια τάξη ή κάτι άλλο καλύτερο…!!!

 2. Σε ποιον δλδ έχει μείνει λίγο μυαλό στο κεφάλι του να τον λέτε αντιεμβολιαστη η οτιδήποτε άλλο έχει καταντήσει αηδία πλέον….

 3. @ΚωσταςD Όσο πιο γρήγορα ζητήσεις βοήθεια από επαγγελματία, τόσο πιο γρήγορα θα πάψεις να αγχώνεσαι για ότι βλακεία σου κολλησανε εσένα στο μυαλό με θεωρίες συνομωσίας.

 4. Μην φοβάστε, το 5G θα αποτύχει γιατί οι μαλάκες το σχεδίασαν για σφαιρική γη.

 5. Όποιον* λόγω ταχύτητας ποιον … Σώπα ρε μεγάλε μη ΨΕΚιδες… Πόσα πληρωθηκατε για να γράψετε την παραρια σας;;; Διαφορετικά εάν το κάνατε από μόνοι σας…. Λίγο καιρό ακόμη ακόμη που θα σας πεινάσουν (όλους μας) και πιο μελλοντικά θα μας κάνουν σύστημα Κίνας που με ένα κουμπάκι π.χ. δεν θα έχεις ούτε πρόσβαση στον τραπεζικό σου λογαριασμό και πολλά ακόμη!!!! Τι ωραία που θα είναι εεεεεε;;;; Τα λέμε τότε ζόμπι … Α μην ξεκινήσουν και κάνα παγκόσμιο βέβαια όσοι μείνουν… Δεν θέλουν πάνω από ένα δις ζόμπι δούλους…

 6. Λογικό να έχει, χίλια δυο κορόιδα υπάρχουν που θα το αγοράσουν που δεν ξέρουν τον Χριστό τους και πιστεύουν σε μασωνους και σαύρες

 7. Δεν μίλησα για το μενταγιόν γιατί εννοείται ότι δεν προσφέρει καμία προστασία σε περίπτωση που πει κάποιος ότι είμαι υπέρ αυτού…. Όσον αφορά τη μασονία π@νιβ….. μέχρι και οι πέτρες πλεον το γνωρίζουν εκτός από κάτι ζόμπι υποτίθεται λογικά όντα… Όσον αφορά της “σαύρες” που λες άγνωστο…. Τώρα τι “κόλλημα” έχετε και δεν καταλαβαίνετε με ξεπερνάει…

 8. Προς ψέκες και λοιπά συνομωσιολογο-ατομάκια:
  Το site εδώ λέγεται techmaniacs
  Ασχολείται με θέματα τεχνολογίας, επιστήμης κ.ο.κ.
  Βρείτε κανένα site για Νεφελίμ να πείτε τις παπάντζες σας, εδώ συχνάζουν σοβαροί άνθρωποι. Άιντε, σούργελα, που το παίζετε κι αντισυστημικοί

 9. Ένα πράγμα τρελαίνει τους απανταχού,τρολ ψεκες και κανονικούς ψεκες. Μην τους απαντάτε αφήστε τους στην έλλειψη χιούμορ ή έλλειψη μυαλού αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.