Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Android οι οποίες σου επιτρέπουν να κατεβάσεις δωρεάν video από το Youtube. Και σε αντίθεση με την κυρίαρχη άποψη που υπάρχει ότι το downloading βίντεο είναι παράνομο υπάρχουν πλήθος νόμιμων use cases. Βέβαια, το downloading μουσικής τίθεται θέμα copyright. Σε κάθε περίπτωση σε αυτό το άρθρο κάνουμε μια σύντομη αναφορά σε αυτές που έχουμε δοκιμάσει και σίγουρα υπάρχουν πολλές περισσότερες που ίσως δεν αναφέρονται εδώ, ωστόσο μπορείς να τις αναφέρεις στα σχόλια του άρθρου.

  • Snaptube: Ένας δωρεάν Youtube downloader, ο οποίος σου δίνει τη δυνατότητα με τον Lark Player να παίξεις τη μουσική που κατεβάζεις από το Youtube.
  • yt3dl: Έχει μια μικρή διαφήμιση στο κάτω μέρος, αλλά σε γενικές γραμμές κατεβάζει άμεσα mp3 από videos για αναπαραγωγή στη συσκευή.
  • VidMate: Πλήθος επιλογών downloads, δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξεις τον τύπο του αρχείου που θέλεις να κατεβάσεις από για το κινητό σου.
  • NewPipe: Το κλασσικό αστέρι, πολύ γρήγορο, πολύ αξιόπιστο.
  • arkTube:  Θέλει donation 2 ευρώ, αλλά δεν θα έχει διαφημίσεις και το μόνο που κάνεις είναι να ανοίξεις το κυρίως Youtube app να πατήσεις κοινοποίηση και να επιλέξεις την εφαρμογή arkTube για να αρχίσει να κατεβαίνει

Όλες αυτές τις έχω δοκιμάσει και κάνεις τη δουλειά σου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Βέβαια υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι για μουσική, που δυστυχώς δεν μπορούν να αναφερθούν για τους γνωστούς λόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.