Όσοι ασχολείστε με ίντερνετ και social media σίγουρα έχετε ακούσει για την ιστοσελίδα 4Chan, η οποία προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση. Το γνωστό site έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως το μέρος που μπορείς να βρεις την πραγματική “ταυτότητα” του διαδικτύου και ένα κομμάτι της φύσης του κάθε χρήστη του!

4chan what is

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος, λοιπόν, πωλήθηκε σήμερα από τον πασίγνωστο δημιουργό του Christopher Poole -γνωστό και ως “moot”- στον επίσης πασίγνωστο, για όσους κινούνται στον χώρο αυτό, Hiroyuki Nishimura, ιδρυτή του 2Channel (το οποίο ήταν και η πηγή έμπνευσης του Poole για το 4Chan). Περισσότερες λεπτομέρειες για την οικονομική φύση του ζητήματος δεν γνωρίζουμε, μα ξέρουμε πως σίγουρα το ποσό θα περιέχει αρκετά μηδενικά!

Έκπληξη προκάλεσε στους χρήστες η πώληση του 4Chan!
Έκπληξη προκάλεσε στους χρήστες η πώληση του 4Chan!

To 4Chan αριθμεί πλέον 12 χρόνια online και πάνω από 20 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να ανησυχούν που η ιστοσελίδα άλλαξε χέρια, αφού φαίνεται να εμπιστεύονται τον νέο ιδιοκτήτη, λέγοντας μάλιστα σε πολλές αναρτήσεις πως “Ο νέος έχει εμπειρία”.

Για να δούμε λοιπόν, τι θα αλλάξει στο πασίγνωστο site/ message board; Θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση ή θα μπει σε ένα νέο δρόμο προς την ωρίμανση, όπως και άλλες ιστοσελίδες ίδιου περιεχομένου, ώστε να αποκτήσει ένα πιο εμπορικό μέλλον;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.