Η Samsung ξεκίνησε σήμερα τη διανομή της νεότερης έκδοσης του Android, Ice Cream Sandwich στους κατόχους των Galaxy Note συσκευών. Πέρα από τις βελτιώσεις που προσφέρει το Android 4, οι χρήστες του Galaxy Note θα δουν το γραφικό περιβάλλον TouchWiz να αναβαθμίζεται στην τέταρτη έκδοση του, και την προσθήκη ορισμένων νέων εφαρμογών.

Μία από τις νέες εφαρμογές είναι το S Pen, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν τις σημειώσεις και τα σχέδια τους που κρατάνε από τη συσκευή με άλλο ψηφιακό περιεχόμενο. Ενσωματώνεται επίσης η εφαρμογή My Story μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας και αποστολής προσωποποιημένων ψηφιακών καρτών.

Η εταιρεία συνήθως δεν αναβαθμίζει άμεσα τις συσκευές της στη νεότερη έκδοση του λογισμικού, καθώς κάθε νέα έκδοση πρέπει να παραμετροποηθεί κατάλληλα με τις προσθήκες της Smasung. Για το λόγο αυτό πολλές φορές οι καταναλωτές έχουν εκφράσει τα παράπονά τους, όπως για παράδειγμα το μεγάλο χρονικό διάστημα που χρειάστηκε στην περίπτωση του Galaxy S II έτσι ώστε να αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η αναβάθμιση του Samsung Galaxy Note στο λογισμικό του Android 4 έχει ξεκινήσει σταδιακά μέσω OTA και είναι θέμα χρόνου να γίνει διαθέσιμη σε όλους.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FvH6vbhOs6Y]

[via]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.