Φαίνεται ότι ο προγραμματιστής που δημιούργησε το 3D EARTH PRO προσπαθεί να αυξήσει το κοινό της εφαρμογής καιρού και το πλήθος των κριτικών που έχει λάβει στο Google Play Store.

Πρόκειται για μία επί πληρωμή εφαρμογή πρόγνωσης καιρού, η οποία κοστίζει 9.49€, αλλά ο προγραμματιστής τη δίνει δωρεάν σε τυχαίες χρονικές περιόδους.

Πριν λίγες ημέρες ήταν δωρεάν, αλλά ο προγραμματιστής διέκοψε ξαφνικά την προσφορά. Ωστόσο, την επανέφερε και αυτήν τη στιγμή τη δίνει και πάλι δωρεάν.

Προσοχή, προσφέρει δωρεάν μόνο την εφαρμογή, λεπτομέρειες παρακάτω.

Οι ακριβείς καιρικές συνθήκες είναι το κύριο χαρακτηριστικό του 3D EARTH PRO, ενώ όπως επισημαίνει η καταχώρηση της στο Google Play Store ο αλγόριθμος της εφαρμογής έχει πρόσβαση σε χιλιάδες μετεωρολογικούς σταθμούς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο προγραμματιστής προσφέρει την εφαρμογή δωρεάν, από 9.49€ που κοστίζει κανονικά. Ωστόσο, υπάρχει μία συνδρομή η οποία ξεκλειδώνει διάφορα επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως δεδομένα καιρού σε πραγματικό χρόνο.

Μόλις ανοίξετε το 3D EARTH PRO θα δείτε ένα πλαίσιο που σας προτρέπει να πληρώσετε τη συνδρομή. Προφανώς και δεν σας αναγκάζει κανείς να κάνετε κάτι τέτοιο. Μπορείτε να πατήσετε το “Χ” πάνω δεξιά και να κλείσετε το πλαίσιο. Έτσι,  θα αγνοήσετε τη συνδρομή και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, απλώς με λιγότερα χαρακτηριστικά.

3D EARTH PRO

Για είσοδο στο Play Store και λήψη της εφαρμογής, κάνε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.