Η HP αναβαθμίζει τη σειρά φορητών υπολογιστών της Envy 14 Spectre, η οποία έγινε γνωστή για τις υψηλές επιδόσεις της αλλά και για το ελκυστικό σχεδιασμό. Το νέο μοντέλο έχει την ονομασία Envy Spectre XT και ανήκει πλέον στην κατηγορία των Ultrabooks καθώς είναι πιο λεπτό και με νέο σχεδιασμό.

Η μνήμη του Spectre XT είναι 4GB, ενώ περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος τεχνολογίας SSD και χωρητικότητας 128GB. Το μοντέλο του επεξεργαστή δεν είναι ακόμη γνωστό, ενώ η τιμολόγησή του θα ξεκινά από τα $999 δολάρια. Η HP ισχυρίζεται ότι η αυτονομία του μπορεί να φτάσει έως και 8 ώρες λειτουργίας.

Σχεδιαστικά το Spectre XT υοθετεί τα περισσότερα χαρακτηριστικά ενός Ultrabook, με πάχος που μειώνεται σταδιακά θυμίζοντας ένα κεκλιμένο επίπεδο, αλλά και στρογγυλεμένες γωνίες. Το πάχος του είναι 14 χιλιοστά, είναι ελαφρύτερο κατά 330 γραμμάρια από τον προκάτοχό του ζυγίζοντας 1.4kg, ενώ το υλικό κατασκευής είναι μεταλλικό.

Αλλαγή μεγέθους σε 89% (ήταν 782 x 600) – Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνσηΔημοσιευμένη Εικόνα

Επισυναπτόμενη Εικόνα: ENVY_SpectreXT_CoreSet_RearOpenProfile_cropped_gallery_post.jpgΕπισυναπτόμενη Εικόνα: ENVY_SpectreXT_CoreSet_RearRightOpen_Cropped_gallery_post.jpgΕπισυναπτόμενη Εικόνα: ENVY_SpectreXT_CoreSet_SideProfileClosed_cropped_gallery_post.jpgΕπισυναπτόμενη Εικόνα: ENVY_SpectreXT_FX_RightOpen_cropped_gallery_post.jpg

Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του Envy Spectre XT, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις 8 Ιουνίου.

Site: theverge.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.